Vrij en blij

Heerlijk reizen en leven zonder plan!

Het houdt ons bezig

| 3 reacties

Posted from Desert Hot Springs, California, United States.

Een paar van die kleine onderhoudsdingetjes, die je toch even aan een expert wilt vragen. Dus komt Mario, die tegenwoordig een mooie eigen bus heeft. Hij helpt ons gedeeltelijk. Checkt het dak,dat er nog heel goed uitziet. Opnieuw afkitten van alle openingen kan wachten tot volgend jaar. Vernieuwd een wateraansluiting, die zodra je de kraan open zette een zingend geluid maakte. OK, dank.

Laat dan Sheryl Crow maar zingen in een vreselijk leuk concert op tv terwijl wij aan ons toetje zitten.

Ondertussen heb ik hier ook niet stil gezeten. Na de trui voor Marieke heb ik deze trui voor mezelf gebreid. Leuk?

Verder zijn we een halve dag bezig geweest om uit vinden waar en door wie we het beste een IRS formulier kunnen laten invullen. Een nieuwe wet vraagt buitenlanders met een LLC om zo’n (belasting) formulier in te vullen. Onze LLC heeft geen inkomsten, dus het is alleen een registratie. Maar toch een hoop gedoe. Inmiddels is er een accountant aan het werk en hopen we komende week te kunnen tekenen.

Maar we hebben wel de “tags” (die plak je op je kentekenplaat) voor beide voertuigen binnengekregen met de vermelding ”perm” en dat betekent dat we geen wegenbelasting meer hoeven te betalen. Dat is een regel als je 10 jaar voor hetzelfde voertuig hebt betaald.

Vanmorgen even een quiche bakken, haren Wim knippen en even de hottub in. Want vanmiddag gaan we naar Lupe en Roy waar we met de Gail en Paul samen eten.

En dus kan ik nu even goede foto’s maken van het nestje van de Hummingbird. Prachtig.

Lupe en Roy hebben het weer fantastisch voor elkaar. Het is een ontzettend leuk stel mensen vol energie. We hebben een heerlijke avond met een super lekkere “roast” van de BBQ, die je op een broodje hoort op te eten, koolsalade en een pasta. In het midden van de tafel brandt een vuurtje om ons warm te houden.

Tegen half negen naar huis. Gail en Lupe bedenken in mei een paar dagen naar New York te gaan. Ga je mee, Puk? Ook dat gaat allemaal zo gemakkelijk.

Inmiddels hebben Colleen en Blaine hun plekje verkocht. Gail en Paul gaan het ook te koop zetten. Dus of en waar (ze wonen allemaal op Vancouver Island) we deze vrienden weer zullen zien? Who knows? Lupe en Roy blijven lekker op hun plekje!

Maar het zijn vrienden voor het leven!

3 reacties

  1. Dat is inderdaad lekker bezig blijven. Alle belangrijke dingen weer geregeld dat geeft rust in de tent.
    Mooie trui Puk, staat je goed. Fijne vrienden om je heen wat wil je nog meer, alleen maar genieten. Liefs

  2. Schattig, dat nestje van die hummingbird.

  3. Vergeten. Die trui ziet er weer machtig ingewikkeld uit. De kleur staat je super goed Puk! Erg leuk. Ik zal in maart in NL even m´n bestelling doorgeven. Tot gauw!

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.