Vrij en blij

Heerlijk reizen en leven zonder plan!

Zo werkt het

50. naar Marathon 8 april 2015 006

Leuk dat je weer met ons meereist op deze wijze.

De laatste berichten komen gelijk in beeld. Als je op “geplaatst vanuit….” gaat staan verschijnt er een kaartje. Je kunt dan ook op het kaartje scrollen om in en uit te zoemen.

Dubbel klik op een foto en je krijgt hem groot op je scherm. Je kunt er dan ook voor kiezen om door alle foto’s van dit bericht te gaan, het pijltje zit op de foto, midden links en rechts.

Als in de tekst een turquoise tekst staat, dan zit daar een link naar een website achter. Klik erop en de website opent in een nieuw venster.

Onder aan de bladzijde kun je kiezen voor “eerdere” (of  nieuwere) blogposts.

Elke reis staat in een andere categorie.  Als je de website opent en berichten van deze laatste reis  “van West naar Oost”     zijn niet direct zichtbaar dan staan ze dus in de categorie “van West naar Oost”

Als je op een “tag” klikt, krijg je alle berichten waar dat onderwerp in voor komt. Klik op “lees verder”. Als er niet staat “lees verder” dan staat er niet meer tekst in dat berichtje. Dan kun je op de titel  klikken om dat bericht te openen, zodat je de foto’s kunt zien.

Onder de knop “Waar zijn we nu?” zie je op het kaartje waar we nu zijn. Onder de knop “Waar zijn we geweest?” staan de kaartjes van eerdere reizen onder elkaar. Als je op de link klikt, die onder de kaart staat, krijg je een grotere kaart waar je door te scrollen kunt in en uit zoomen.

Onder de knop “kijk…..” vind je websites, die wij graag met iedereen delen. Klik op de turquoise naam en je krijgt de website.

Veel plezier! Wij weten nog absoluut niet waar we terecht komen, want we leven zonder plan. Geniet met ons. Wij wensen iedereen een heerlijke zomer/herfst en winter!

2 reacties

  1. Wat een super goede website is dit geworden.
    We gaan jullie weer met plezier volgen

  2. Leuk om jullie te volgen. Grappig om jullie op de foto te zien.
    Mooie reis en fijne voortzetting van jullie vakantie.
    Groetjes Coby

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.