Vrij en blij

Heerlijk reizen en leven zonder plan!

Kijk…….

Op deze pagina willen wij iedereen graag meenemen naar fotoboeken en de websites van anderen.

Een fantastisch fotoboek van de USA reis van Marieke en Arnold in september 2016

Het fotoboek van de reis van Marieke en Arnold (september 2012) naar Nevada en Californie. Zij zijn gegaan omdat in Battle Mountain jaarlijks wordt gestreden om het wereldrecord op ligfietsen. Het gaat om een snelheidsrecord.

BiRP is  een bedrijf van Arnold. Lees vooral even wat hij op ICT gebied voor jou kan betekenen.

Albelli  (waar Marieke werkt). Staan er bij jou ook zoveel foto’s op je pc, die je dus eigenlijk nooit meer bekijkt? Zoals je weet maak ik er fotoboeken van bij Albelli, waardoor je gewoon op de bank nog eens even kunt genieten van je foto’s van vakanties, van Ella, boekjes voor vrienden enz. Ook leuk om cadeau te geven. Kijk maar eens op die site. Even goed bekijken, een paar keer oefenen en je raakt eraan verslaafd.

Inge van Elst maakt prachtige sfeervolle aquarellen en pentekeningen. Fred en Ineke (Inge is een nichtje van Ineke) brachten in november j.l. de pentekening “Hoen en Bloem” voor ons mee. Voor ons hangt daarmee de sfeer van de tuin van Stellendal aan onze muur!

Traveldream is de website van Hilde en Frank. Wij hebben hen leren kennen doordat zij ook hun registratie hebben laten verzorgen door Duncan van Bennett  Law Office in Montana. Zij trekken ook voor langere perioden door Noord Amerika met hun eigen unit.

Kiva zorgt dat je echt kunt helpen. Echt helpen door mensen mede verantwoordelijk te laten zijn. Via hun website kun je een microkrediet (minimaal 25 dollar) doneren aan een project dat je zelf uitzoekt. Degene, die op die manier geholpen wordt, betaalt je binnen een vastgelegde periode terug, waarop jij het microkrediet weer aan een ander project kunt doneren. De projecten die wij de afgelopen jaren hebben geholpen, hebben allemaal terug betaald. Wij hebben onze donatie telkens weer opnieuw kunnen inzetten. Je kunt op deze site ook “cadeaubonnen” kopen om aan je vrienden te geven, zodat zij ook gaan doneren. Dit is echt helpen!

Pikler   Een kind de ruimte geven voor de ontdekkingsreis, zodat het kind zelf ervaart hoe je eigen keuzes kunt maken en eigen verantwoordelijkheid kunt dragen. Pikler is voor mij de wijze van omgaan met kinderen die het meest dichtbij mijn opvoedingsdoel ligt.

3 reacties

 1. Hoi Puk/Wim,

  Alles in orde na aankomst?
  Goede vlucht gehad?

  We verheugen ons op de trip in januari.

  Ondertussen volgen we jullie via de site.
  Ik was benieuwd, wat er in “Kijk…” was te zien.
  Bij de site van Arnold zag ik: Oeps! kan birb.nl niet vinden..

  Groetjes..

 2. Hai Renee en Frank

  Ja, we zijn weer thuis hier. Gisteren een vlucht met veel tegenwind. Even geslapen, toen vanmorgen naar Pensacola. Jerome haalde ons op met de Jeep. Even bij hen geluncht en toen met ons spul naar de campground. Lekker alles weer op zijn plek zetten en nu, een beetje moe, dus vroeg naar bed. Wel een kacheltje aan want het is hier nu maar 8 graden, maar morgen wordt het alweer warmer, we gaan het beleven!
  BiRP inmiddels er goed opgezet!
  liefs van ons
  Puk en Wim

 3. Hoi, Puk en Wim,

  Wat een mooie website! Knap hoor!
  Volg jullie reis weer op de voet en geniet van alle belevenissen.
  Een heel mooi 2012 toegewenst en een goede voortzetting van jullie reis.

  Lieve groeten,

  Anneke en Dirk

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.