Vrij en blij

Heerlijk reizen en leven zonder plan!

Party Time

| 1 reactie

Posted from Address not found.

Zondag is Gail jarig. In de uitnodiging staat: Geen cadeautjes. Dus gaan we een paar dagen van te voren even iets langs brengen en even kleppen. Gezellig, Hellen en Leonard zijn er ook. Links Paul, rechts Leonard. Zij zijn een drie maanden durende tocht met de motorboot van Paul aan het plannen van Vancouver Island naar Alaska. Puk, ga je mee als kok? Nee jammer.

Helen, wil nooit op de foto, maar het lukt soms toch!

Cadeautje, gravad laks, in de vriezer. Gail en Paul wonen op Vancouver Island, zijn in de winter meestal hier in het zuiden, maar reizen de hele wereld over. Dus …..leuke verhalen.

Verder gewoon heerlijk in, of als het zelfs te warm is, uit de zon en weer een paar mooie plaatjes schieten van de hummingbirds, die om ons hoofd zoeven.

Party Time!

Zondag vanaf drie uur wordt iedereen verwacht in het “clubhuis” van de Desert Springs RV Park, waar Gail en Paul hun fifth-wheel hebben staan. Naast alle vrienden van hier is er ook allemaal familie uit Canada en Florida overgekomen.

Dit is Gail! Rechts achter Gail staan Lupe en Roy die hier in Carthedral City wonen.

Gail is een prachtig, heel kunstzinnig mens, die altijd in is voor een lach. Zij maakt deze kunstwerken zelf, ik heb dit even van FB afgepikt.

Colleen en Blaine zijn er natuurlijk ook. En Helen en Leonard.

Op enig moment gaat het buffet open en schept iedereen zijn bordje vol. Grote broodjes met “pulled pork”, salades en allerlei lekkere hapjes. Er komen mini glaasjes voor champagne op tafel, zodat er getoost kan worden.

Na een poosje staat er ineens een mega grote verjaardagstaart. Kaarsjes erop, die Gail gaat uitblazen. Ze vergeet even dat haar boezem bedekt is met allerlei flappen, die dus heerlijk in de slagroom hangen. Geen probleem, gewoon aflikken.

Het is een typisch Canadese party en dus om half acht wordt er opgebroken en gaat iedereen naar huis. Gewoon bijzonder om toevallig hier te zijn en dit te kunnen meemaken. Prachtige, bijzondere mensen.

Eén reactie

  1. Je moet zien wie er jarig is in Canada vandaar dat kroontje. Leuk dat jullie al zoveel Jaren contact met deze mensen hebben. Geniet van de zon.

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.