Vrij en blij

Heerlijk reizen en leven zonder plan!

Lekker kneuteren

| 1 reactie

Posted from Desert Hot Springs, California, United States.

Even niet zo actief op de website. Het is heerlijk om hier met 28 graden en een blauwe lucht een poosje te kunnen kneuteren. Er zijn altijd van die dingen die even moeten worden geregeld. Zoals een bestelling van onderdelen voor het motor home bij Fleetwood, huurauto en hotel regelen voor de laatste dag, spijkerbroeken kopen enz. Er is hier in de buurt (¾ rijden) een winkel waar alle badpakken 30 dollar kosten, dus daar hebben we er twee gescoord voor Puk. En foto’s aan Carol gestuurd. Dus de volgende dag nog een keer terug om voor haar ook een badpak te kopen en op te sturen. Past perfect!

Het is niet erg om even zo lekker sloom te doen.Wim bakt lekker eitjes met bacon en dan buiten in de schaduw heerlijk ontbijten.

Bijna elke avond een prachtige zonsondergang en dan natuurlijk zodra het donker wordt een schitterende sterrenhemel.

Die Blauwe Superbloedmaan hebben we alleen op tv gezien. Daar moesten we om 3 uur ‘s nachts voor opstaan en dat lukte niet.

Maandag bij Helen en Leonard gegeten met Gail en Paul. Heel leuk op hun “nieuwe” plekje in Sands RV & Golf Resort. Dan is het zo gezellig dat ik vergeet foto’s te maken, nou ja.

Gail brengt een heerlijke pecan taart mee als toetje. Waarvan we ook nog een stuk mee naar huis krijgen. Lekker voor morgen bij de “koffie”.

Eén reactie

  1. We worden jaloers als we lezen wat de temperatuur bij jullie is. Het is hier niet slecht hoor maar toch wel 25 graden koeler. Nu alles geregeld voor vertrek? Nu alleen nog genieten van de mensen om jullie heen, het mooie weer en natuurlijk vrijdag. Liefs

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.