Vrij en blij

Heerlijk reizen en leven zonder plan!

Lucky Friday?……….wat een dag………..!!!

| Geen reacties

Posted from Breckenridge, Colorado, United States.

Wij hebben vandaag een idiote dag. We vertrekken van de campground in Loveland. Ik zet de auto achter het motor home om aan te haken. Wim zet de breakbuddy op het rempedaal, deze moet dan worden geactiveerd d.m.v  de accu van de auto. Maar die accu begeeft het op dat moment. Dus wij gaan op weg met de auto op “neutraal”, zonder breakbuddy (dus zonder extra rem capaciteit). Van de week waren we bij een garage geweest, 60 mile verder op, om de olie te laten verversen van het motor home. Toen we weer thuis waren, bedachten we dat we ook nieuwe olie in het aggregaat hadden moeten hebben. Dus hadden we een afspraak gemaakt voor vandaag. Dus…………wij voorzichtig naar die garage.

Langs de weg staan dan ineens borden: Valley Dirt Riders. En ja, daar ligt een fantastisch parcours voor die jongens op motorbikes. Ruimte genoeg.

Onderweg voelen we weer een soort stoten van de auto, zoals we dat vorig jaar hadden toen één van de twee trekstangen van de Blue Ox kapot was. Om 9 uur bij de garage voor een olie change loopt dus uit op…..olie change, een nieuwe Blue Ox (die gelukkig door hen ergens wordt gehaald), een nieuwe accu voor de auto (nu hebben we alle accu’s die we hebben vervangen). Dan vraagt Wim of zij even naar een bout van de bevestiging van de uitlaat willen kijken, en dan blijkt dat die beugel bijna is afgebroken, en dat de bevestigingsbeugel van de uitlaat van het aggregaat helemaal is afgebroken. De garage is geweldig, ze hebben alle problemen opgelost, maar nu zijn we wel 3 uur verder en behoorlijk wat dollars lichter. Maar ja, onderhoud hoort erbij en we voelen ons nu weer veilig.

 

We rijden door naar Red Rock   , een muziek amfitheater, schitterend. We zetten het motor home halverwege de berg op een parkeerterrein. Nu niet druk omdat je over een uur niet meer naar binnen mag. Dan is het afgesloten voor het concert.  Als we ooit hier weer komen plannen we een concert bij te wonen.

  

 

Dan via de I-70 (mooi maar druk) door naar Breckenridge, een ski dorp (nu geen sneeuw gelukkig) op 3000 meter hoogte. Het motor home heeft hard gewerkt om ons boven te krijgen en gelukkig dendert Wim niet naar beneden. We hebben die escape lane for truckers niet nodig.

 

En dan staan we heerlijk twee dagen op Tigerrun RV Park in Breckenridge. ’s Nachts 0 graden, overdag 24 graden, heerlijke ijle lucht.

 

 

En zo wordt het dan toch weer een “Lucky Friday and Saterday!”

 

 

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.