Vrij en blij

Heerlijk reizen en leven zonder plan!

En nu is het verhaal ook rond

| 1 reactie

Posted from South Holland, South Holland, Netherlands.

Gelukkig genieten we hier nog even van een ontbijtje in de zon. En dat terwijl het in Nederland super koud is. De deur staat open en daarop zit deze kaart met een sticker van alle staten waar wij zijn geweest. Met motor home en Jeep. Die nu dus beiden een “perm” sticker hebben.

Lupe stuurt ons de foto van de baby hummingbirds. Schitterend.

Ik ga het dak op om het in te smeren met roofprotector. Ik verrek een spier en heb daar een aantal dagen behoorlijk last van. Dinsdag begeeft mijn rug het en dus ga ik plat.

Wim organiseert alles om te kunnen vertrekken. Allemaal klussen die we normaal samen doen. Schoonmaken, koffer inpakken, motor home klaar maken voor storage enz.

Donderdag ben ik nog steeds niet mobiel, dus Wim zet het motor home op de storage plek op de campground, en haalt met een taxi de huurauto op. We rijden (ik leunend op de ellebogen) naar LA. Jammer, het hotel heeft ontzettend harde bedden, dus zelfs die nacht hebben we nog overwogen 911 te bellen. Nog meer pijnstillers hebben ervoor gezorgd dat de vlucht vrijdag mee viel. Marieke en Arnold komen ons halen. Arnold gaat met ons mee direct naar het ziekenhuis. Foto’s wijzen uit dat er niets is gebroken.

Marieke komt met onze auto naar Den Haag. s Avonds komen ook Judith, Ella, Maya en Maarten even lekker Indisch eten. Geweldig. Ella en Maya gaan op expeditie in het donkere huis met hun net gekregen Junior Ranger Jacks en hoofdlampjes. Er zit van alles in die zakken.

Anderen zijn ook blij met hun cadeautjes. En Marieke is helemaal blij met haar nieuwe door mij gebreide trui.

Ons motor home reisverhaal is rond. Ik ga een intensievere behandeling in voor mijn gezondheid en dat betekent dat we niet meer “maanden” op reis kunnen gaan. Dus we gaan we het motor home en de Jeep verkopen. In 11 jaar (129 maanden) hebben we 56 maanden genoten van het motor home en de Jeep, van het land, en van de mensen.  Het waren fantastische reizen. We zijn blij dat we deze stap hebben gezet in 2007. Nu gaan we gewoon weer iets anders spectaculairs verzinnen.

Eén reactie

  1. 11 jaar genoten van alle bijzondere en mooie plekken in Noord Amerika. Goed dat je het allemaal hebt opgeschreven en zoveel foto’s hebt gemaakt. Een ander tijdperk is aangebroken en jullie gaan op een andere manier de mooie dingen der aarde beleven. We hebben met jullie mee mogen reizen en genoten van alle verhalen en hopen dat jullie doorgaan met opschrijven, hoe klein de trip ook zal zijn. Bedankt en liefs

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.