Vrij en blij

Heerlijk reizen en leven zonder plan!

Op naar de U.S.A.

| 3 reacties

Posted from Riverside, Washington, United States.

Elly: Komen jullie nog even met de Jeep dan kan ik de tweede (reserve) hoes voor de zitting passen?

Daarna even die nieuwe band van het motor home er op laten zetten bij Kaltire. Dan rijden we nog even langs Elly en Jan met het motor home want Jan denkt een oplossing te hebben voor onze afgebroken waterkraan, die onze vers watertank onder het motor home afsluit. Helaas krijgen de mannen het afgebroken kraantje niet los, dus dat moet wachten op een service man.

Jan bekijkt gelijk of de gekochte mini struts passen. Nee, dus terug naar de dealer om kleinere te halen. Helaas heeft hij die niet. Dus ook dat probleempje schuiven we even voor ons uit.

Als we daarna naar de campground rijden langs het kanaal, wordt er ineens vreselijk getoeterd bij een verkeerslicht. Kan niet voor ons zijn. Maar ja, dus toch, een Canadees komt langszij en zit te wijzen. Dus Wim slaat rechtsaf en zet het motor home even neer. Wij lopen erom heen en zien niets. Dan komt die Canadees achter ons aan en stopt om te vertellen dat we een paar doppen van de wielbouten zijn verloren en dat de wieldop zelf los hangt. Er liggen doppen op de straat. Twee kunnen we er oppakken, 1 platgereden en 1 niet meer te vinden.

Dus niet naar de campground maar terug naar Kaltire. Duizend excuses. Ze draaien de hele boel aan, zetten er tijdelijke doppen op en bestellen de originele doppen. Jan en Elly brengen die voor ons mee naar Wenatchee.

En dan zie je dit rondrijden! XACTLY. Zo’n nummerbord wil ik ook!

4. naar de USA 002 4. naar de USA 003

Vanavond lekker genoten aan het Lake. Leuk die lange roeiboten.

We vertrekken uit Penticton en gaan bij Osoyoos de grens over. Geen enkel probleem, binnen tien minuten mogen we doorrijden, na een inspectie in het motor home.

We doen boodschappen in Omak (de USA is stukken goedkoper dan Canada: voor exact dezelfde wijn betaal je in Canada 6 euro per liter en in de USA 2,30 euro). Dus nemen we zo nog een glaasje!

En dan vinden we de campground in Omak aan het Duck Lake. Er zijn maar 10 plekjes hier. Het ziet er schitterend uit en is dus helemaal stil. Heerlijk!

4. naar de USA 008 4. naar de USA 006 4. naar de USA 009

Morgen rijden we door naar Wenatchee waar Elly en Jan ook naar toe komen, maar zij rijden dat gewoon in 1 dag. Wij dus niet.

3 reacties

  1. Mooi plekje zo aan het meer!

  2. Ohh wat een pech, het komt nooit goed uit maar het hoort er bij…. helaas. Nu eindelijk rustig genieten van het echte leven. Ziet er niet verkeerd uit en ook prachtig weer. De problemen opgelost (bijna). We blijven jullie volgen.

  3. Ik zag in New York een XCUSME nummerplaat 🙂

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.