Vrij en blij

Heerlijk reizen en leven zonder plan!

Waar zullen we vandaag gaan lunchen?

| 2 reacties

Posted from Stovepipe Wells, California, United States.

Dat is zo leuk, het is 29 november, het is mooi weer en dan bedenk je gewoon een plekje  1 ½ uur verderop om te gaan lunchen. Geen probleem. We rijden naar Dantes View. Het is heel rustig en dus heerlijk tussen deze prachtige steenformaties te rijden.

De laatste keer waren we hier 5 jaar geleden met Elisabeth. Het is echt geen straf om weer hier te zijn. Dit blijft echt een unieke plek in Death Valley National Park.

Je slingert naar boven naar 1670 meter, het laatste stukje is behoorlijk steil. Maar een dangerous road  zouden we het niet willen noemen. En boven? Een schitterend uitzicht over Badwater Basin (86 meter onder zeeniveau).

We besluiten niet hier te lunchen want je bent hoog (13 graden) en in de wind. En terug, zie je weer hele andere vormen en kleuren. Die stroken van divers gesteente, prachtig.

We vinden een mooi plekje op Zabriski Point. Ook dit is reeds bekend, maar oh, wat is het hier fantastisch!

Natuurlijk kunnen we selfies gaan maken van ons tweeën, maar we hebben allebei een vreselijke hekel, alleen al aan de term. Dus wordt het gewoon zo ouderwets, twee foto’s.

En dan rijden we gewoon weer 1 ½ uur naar huis door dit schitterende gebied. Dat is ook zo leuk van hier zijn, hier doe je zoiets gewoon, zelfs nog op 29 november.

2 reacties

  1. Zulke gigantisch mooie en onbedorven natuur maar wel een asfaltweg erdoorheen. Dat vind ik altijd zo bijzonder, echt zo van kom allemaal kijken hoe mooi het hier is. Dat wordt dus iedere dag zoeken naar een ander lunchplekje maar dat is zeker geen straf lijkt me. Zijn jullie uberhaupt iemand tegen gekomen?
    We blijven jullie volgen, liefs

  2. Wat een prachtige natuur!!! Onze toekomst? Lieve groet!!

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.