Vrij en blij

Heerlijk reizen en leven zonder plan!

Onderweg

| 2 reacties

Posted from Canyon, Texas, United States.

Als we van San Angelo naar Slaton rijden gaan we echt door een gebied met ontzettend veel Jaknikkers. Dit is het oliegebied van Texas.

69. op weg naar Slaton 14  mei 2015 006 69. op weg naar Slaton 14  mei 2015 016

Maar het heeft ook hier ongelofelijk geregend. Texas heeft 4 jaar lang nauwelijks regen gehad. Er staan ook heel veel helemaal kale bomen alsof ze nog in winterslaap zijn. Maar nu valt er zoveel. De weg die wij rijden heeft zeker ook last gehad van teveel water. Grote stukken akkerland staan onder water. Op een goed moment zien we in een plas in de middenberm, de helft van een auto boven het oppervlak uitkomen. (ik was te laat voor de foto).

69. op weg naar Slaton 14  mei 2015 012 69. op weg naar Slaton 14  mei 2015 014

Vanavond hebben wij ook weer “severe thunderstorm watch” en ja hoor, het breekt los. We hebben zeker een half uur naar buiten zitten kijken. Het weerlichtte aan drie kanten om ons heen. Prachtig fenomeen. Jammer dat er zoveel schade uit voort komt.

En dan rijden we vandaag verder naar het noorden richting Amarillo. Onvoorstelbaar grote akkers, en dus onvoorstelbaar grote silo’s.

70. naar palo Duro Canyon 15 mei 2015 001 70. naar palo Duro Canyon 15 mei 2015 007

We probeerden gisteren een plekje te reserveren in Palo Duro State Park (de Grand Canyon van Texas) maar het was helemaal volgeboekt voor dit weekend. Dus staan we twee dagen 12 mile vanaf het park op een prima campground.

Vanmiddag zijn we even een uurtje het park ingereden, gewoon even kijken en ons oriënteren voor morgen.

En kijk, dit is toch fantastisch zoals mensen hier echt kamperen in het park!

70. naar palo Duro Canyon 15 mei 2015 009 70. naar palo Duro Canyon 15 mei 2015 026

Morgen gaan we de hele dag het park in , dus wordt vervolgd.

2 reacties

  1. H Puk en Wim,

    Extreem weer en prachtige omgeving voor jullie, helemaal genieten. Toch weer even schrikken met het rode lampje in de motorhome he.
    Wij zijn klaar voor vertrek. Gaan straks onderweg. Spannend en hebben er veel zin in. Spreken jullie later. Liefs van ons

  2. Gelukkig hebben jullie nog steeds droge voeten. Wat een gekke manier van kamperen houden sommige mensen er op na. Iets dergelijks hebben we hier in Frankrijk ook een keer gezien; een soort terreinwagen met daarop een uitklapbare tent. Geniet van de trip door het statepark.

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.