Vrij en blij

Heerlijk reizen en leven zonder plan!

Forever Marilyn!

| Geen reacties

Posted from Address not found.

Forever Marilyn!

Wie niet weet wie Marilyn Monroe  is, is gewoon te jong. Wie kent niet de film “Some Like It Hot”?  Dit enorme,8 meter hoge,  schitterende beeld van haar is gebaseerd op een moment uit de film “The Seven Year Itch”.

 

Het beeld is gemaakt door J.Seward Johnson.  Geplaatst in Chicago, maar dat was geen succes. Het werd beklad. Chicago had niets met Monroe.  Nu staat het in het hart van Palm Springs, de stad waar Hollywood vakantie houdt.

 

 

 

 

Het is bijna onmogelijk foto’s te maken zonder mensen erbij. Weet je, iedereen wil op de foto, terwijl hij, maar ook zij, jong maar ook oud, onder de rokken kijkt van Marilyn.  Daarom hebben we jullie ook mee laten gluren!

 

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.