Vrij en blij

Heerlijk reizen en leven zonder plan!

In het Grand Teton National Park scoren we onze eerste Grizzly

| Geen reacties

Posted from Alta, Wyoming, United States.

Via Jackson Hole gaan we het national park in. De Grand Teton Range is een prachtige bergketen, die er gewoon ineens is. De hoogste piek is bijna vierduizend meter hoog. Carol en Ken zagen niet eerder zoveel sneeuw op deze bergketen in deze tijd van het jaar.

 

 

Jenny Lake

Langs de Teton Park Road zien we een Grizzly.

 

Jackson Lake

 

We rijden het park uit en zien een kudde van zeker vijftig Bizons. Schitterend deze grote beesten in hun natuurlijke omgeving!

 

 

Vanmorgen en vanmiddag stoppen we even bij Kathy en Brooks. (dochter van Carol en Ken). Zij wonen in Jackson Hole en hebben daar de Snake River Kayak& Canoe School. Een week geleden heeft Teigen een broertje gekregen,Torin.

 

 

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.