Vrij en blij

Heerlijk reizen en leven zonder plan!

En nog een dag met elkaar

| 2 reacties

Posted from Address not found.

Eerst vanmorgen geskypt met Ella en Maya, Judith en Maarten. Beide meiden laten enthousiast tekeningen zien. En Ella vertelt over haar nieuwe project op school, muziek. Dan gaat ze naar de piano en speelt een liedje. Super leuk. Beide meiden nu achter de Donald Duck. Even tijd voor Judith die aan een nieuwe baan gaat beginnen!

Vandaag gaan we met Rebecca en Rich naar de Indian Canyon, nieuw voor hen. We lopen naar de West Fork Falls, een kleine hike naar een schitterende plek met een waterval.

Bij het visitor center zijn heel veel hummingbirds bij de feeders.

Dan lopen we een gedeelte van de Palm Canyon Trail.

Onderweg zien we deze gaten in de grond en Rich weet te vertellen dat die worden gemaakt door ant lyons.

Ook zien we poep en eigenlijk weten we niet van welk dier. Maar door deze foto kunnen we het de ranger vragen. OK, dat is dus coyote poep.

Nu ergens lunchen en we komen terecht in Bubba’s. Heerlijk BBQ vlees gegeten!

Vervolgens gaan we naar de Moorten Botanical Garden. Een tuin vol bomen en cactussen, onvoorstelbaar zoveel soorten.

Terug naar huis en heerlijk het zwembad in met daarna een half uurtje in de hottub!

Vandaag heeft Rebecca gekookt, een heerlijk pasta. Het is oergezellig. Er komt weer een satelliet bericht binnen maar dit keer hebben we hem niet gezien. Het is wel een bijzondere app op de smartphone Sky Guide. Ken je dat, Maarten?

We spreken af dat wij hen morgen even komen uitzwaaien als zij vertrekken. Het is zeker dat wij hen een keer gaan opzoeken in Cheynne, Wyoming, zoals zij ook zeker van plan zijn naar Nederland te komen.

Het is zo bijzonder zulke lieve mensen te ontmoeten.

2 reacties

  1. Lieve Wim,
    Van Harte gefeliciteerd! Wat zitten jullie daar super te genieten. Hottubs, zwembad, kolibri´s en zo te lezen ontzettend lieve en gezellige mensen. En dat allemaal bij een onwaarschijnlijk lekkere temperatuur.
    Blijf nog even genieten!
    Liefs en groetjes van Elisabeth & Mike

  2. Even 3 verhalen bijgelezen, je bent actief Puk. Wat een mooie omgeving en veel leuke mensen helemaal goed. We proosten vanavond op je Wim en ook op jou hoor Puk. Liefs

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.