Vrij en blij

Heerlijk reizen en leven zonder plan!

Zo bijzonder

| Geen reacties

Posted from Thousand Palms, California, United States.

In december hebben we Rebecca en Rich ontmoet in Pahrump, Nevada. Grappig, het klikte gelijk, maar het duurde maar even omdat zij naar het zuiden gingen. Ze beloofden op hun weg naar huis (Cheyenne, Wyoming) langs ons te komen in Desert Hot Springs. En ze houden hun belofte dus ze zijn nu twee dagen hier op dezelfde campground als wij. Als ik schietklaar voor de hummingbirds zit, komen zij er aan!

Het is zo bijzonder om dan gewoon weer met elkaar te zijn en elkaar verder te leren kennen.

We beginnen natuurlijk met een IN-N-OUT, maar helaas, daar zijn net twee bussen met schoolkinderen aangekomen, dus dat is een rij waar we niet in gaan staan. Dan maar even een burger bij de buren, Carls Junior.

Daarna lopen we in Cochella Valley Preserve over de Andreas Fault naar de MC Callum Pond. Dit is zo’n prachtig gebied.

Even langs de datefarm om dadels te halen en terug naar huis. Wim en ik duiken even de “pool” in. En dan komen Rebecca en Rich gezellig bij ons aan de nasi met saté. Op enig moment komt er een seintje van zijn telefoon. Over 5 minuten kun je een satelliet zien. OK, dus wij naar buiten en ja hoor, daar gaat de satelliet!

Hele bijzondere vrolijke lieve mensen, die heel breed georiënteerd zijn, veel gereisd hebben en dus veel te vertellen hebben.

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.