Vrij en blij

Heerlijk reizen en leven zonder plan!

En we zijn in alle staten…….

| 1 reactie

Posted from Teec Nos Pos, New Mexico, United States.

OK, waarom komt er geen heet water (wel een beetje warm) uit de kraan? Heeft die man in Gallup iets afgesloten? Dus we bellen C and E Campercare, en die komt vanmorgen om 10 uur kijken. Ziet niets bij het watervak, dus dan moet het de boiler zijn. De boiler heeft de afgelopen 10 jaar altijd goed gewerkt, dus het is goed mogelijk dat er nu iets loos is. Hij vervangt het thermostaat uit voorzorg.

Maar nee, nog steeds geen heet water. Dan duikt hij nog een keer in het watervak en ontdekt, dat die man in Gallup de kranen van de buitendouche open heeft laten staan. Die douche loopt niet omdat er een knop aan zit. Maar doordat die kranen open staan mengt zich daar het koude en warme water, zodat binnen alleen lauw water uit de kranen komt. Dat was het hele euvel. Nou ja, onderhoud gepleegd aan de boiler en wij hebben weer heet water. Elke keer leer je weer iets in dit huis.

Het is inmiddels weer mooi weer, dus we gaan naar het Four Corners Monument.

Het land is hier zo mooi, je bent zo ver weg van de gewone wereld.

Ooit stonden we eerder bij dat hek maar toen werd het monument gerenoveerd en konden wij en een aantal boze Amerikanen (hadden ze daar nu zo ver voor gereden?) er niet in. Nu dus wel. Je verwachtingen zijn dan inmiddels te hoog, want het stelt niet veel voor. Er is een monument met de vier staten. Daar omheen zijn marktkraampjes gebouwd, waar Indianen hun sieraden enz. aanbieden. OK, maar we zijn dus wel even in alle vier de staten geweest.

 

  

 

Als we weer wegrijden bij het monument schieten we deze twee prachtige plaatjes.

Je rijdt hier op een stuk van de Trail of the Ancients. We kruisen de San Juan River. En langs de weg loopt een droge kreek. Bijzonder landschap.

en als je dan deze weg terug rijdt, is de omgeving weer anders mooi!

en tot slot vandaag deze mooie Monarch vlinder. Hij wil zijn vleugels niet verder openen. 

Eén reactie

  1. Weer zo’n ongemakkelijk problem waar je je mottig naar kan zoeken. Gelukkig weer opgelost en verder gaan met de omgeving bekijken. Wat een mooie omgeving en leuk om in 4 staten ‘tegelijk’ te zijn geweest. Goed dat jullie hier wat langer zijn gebleven. Liefs

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.