Vrij en blij

Heerlijk reizen en leven zonder plan!

Een dag vol cadeautjes!

| 2 reacties

Posted from Lolo, Montana, United States.

Dat begon eigenlijk gisteren al met een paar e-mailtjes en met een Skypesessie met Marieke, Arnold, Judith, Maarten, Ella en Maya, die bij elkaar aan het eten waren. Vreselijk leuk. Vanmorgen nog veel meer e-mail en e-Cards. En Ella en Judith die voor me zingen via Skype, en een gezellige verjaardagsbabbel met Marieke en Arnold, met Renée en Frank vanuit Frankrijk, en met Mieke en Han. Ontzettend gezellig en leuk dat jullie aan me denken! Dank voor alle lieve wensen.

90. Lolo Pass 15 juni 2015 004 90. Lolo Pass 15 juni 2015 005

90. Lolo Pass 15 juni 2015 006

Daarna genieten wij buiten in de zon van een ontbijt, gebakken eieren met spek!

Vandaag rijden we de Lolo Pass.   Een prachtige weg met veel geschiedenis. Eerst langs de Lolo Creek.

90. Lolo Pass 15 juni 2015 013 90. Lolo Pass 15 juni 2015 008 90. Lolo Pass 15 juni 2015 010 90. Lolo Pass 15 juni 2015 021

We zijn inmiddels in Idaho (daar is het een uur eerder) langs de Lachsa River. We lopen een rondje door DeVoto Memorial Ceder Grove.,een cederbos langs de rivier.

90. Lolo Pass 15 juni 2015 027 90. Lolo Pass 15 juni 2015 022 90. Lolo Pass 15 juni 2015 024 90. Lolo Pass 15 juni 2015 026

En dan…. Tja stom….batterij op van het fototoestel. Reserve batterij blijkt niet opgeladen te zijn, dus……nu verder genieten zonder foto’s te maken.

Verderop gaan we een gravelroad op naar de White Sand campground in the middle of nowhere om ons chocolade met Fudge verjaardagstaartje aan de White Sand Creek te eten. Het is echt super, aan de creek, niemand om je heen.

Op het punt waar we willen omdraaien zien we de Powell Hatchery. Iemand die daar werkt vertelt, dat deze Steelhead Zalmen net gevangen zijn in de White Sand Creek. Doordat zij ze vangen en de eieren melken kunnen de jongen in beschermd gebied opgroeien. Het was een bedreigde diersoort hier en nu dus niet meer. Deze mensen werken voor Fish & Game, die weer wordt betaald door de Power Dam.

Ja, jammer…geen fototoestel maar dan ineens langs de weg een prachtige Moose met jong. Het is gewoon weer een cadeautje.

Vanavond heerlijk (totaal verrast! ) samen gegeten in Lolo Creek Steak House. Als wij zijn uitgegeten, komt Katie, onze serveerster met een mooi toetje met een kaarsje. Happy Birthday! And Arnold is paying for your diner. Wij denken: Wat zegt ze nu? Ze herhaalt: Arnold Ligtvoet (kunnen ze bijna niet uitspreken) is paying. Blijkt dat Arnold en Marieke hebben gebeld met dit restaurant en gevraagd hebben of wij hebben gereserveerd. Dat hebben we niet want dat kan hier niet. Wie het eerst komt……Dus hebben ze ons helemaal beschreven en geregeld dat zij ons kunnen trakteren. Tears of joy, we zijn totaal verrast.

90. Lolo Pass 15 juni 2015 034  90. Lolo Pass 15 juni 2015 030 90. Lolo Pass 15 juni 2015 029  90. Lolo Pass 15 juni 2015 033

Echt…een dag vol cadeautjes! Dank je wel lieverds!

 

 

2 reacties

  1. Lieve allebei,
    Wat een super lief idee van Marieke en Arnold. Hoe wisten ze dat jullie daar zouden gaan eten? Hadden jullie dat van tevoren gemeld? Echt een gigantisch leuke verrassing. Ik kan me helemaal voorstellen dat je daar zo van onder de indruk was. Dus, voor een stel dat eigenlijk geen verjaardag meer viert, hebben jullie dat deze keer helemaal overboord gegooid, met veel hulp van buitenaf.
    Lieve groetjes
    Elisabeth & Michael

  2. Wat een heerlijke verrassingen allemaal, meer surprises dan je ooit zult krijgen als je het in Nederland viert. Wel even je batterij opgeladen houden hoor want nu kunnen wij al dat moois niet zien. Geniet weer van alles en lieve groetjes, Jan en Elly

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.