Vrij en blij

Heerlijk reizen en leven zonder plan!

Zo! Dat was Texas!

| 2 reacties

Posted from Albuquerque, New Mexico, United States.

Gisteravond nog een enorme wind, zodat we zelfs de slides hebben ingedaan. Vandaag rijden we opgelucht Texas uit naar het westen. Met alle storm en tornado waarschuwingen mogen we blij zijn dat we “heel” onze reis kunnen voortzetten.

Enorm veel windturbines langs de I-40. Texas claimt het meeste windenergie te genereren in de USA. Ook hier weer van die mega “beef” boerderijen. Hier staan gewoon 50.000 koeien bij elkaar.

72. Tucumcari 18 mei 2015 004 Kopie van 72. Tucumcari 18 mei 2015 002

We stoppen voor 1 nachtje in Tucumcari, New Mexico. Een vergane glorie dorp aan de Route 66. We komen aan op de campground, het binnenplein van een (vroeger) motel. Wim zegt: Zullen we dan maar zo’n “cabin” nemen voor vannacht? Wij zien eerst de armoede, en later eigenlijk pas de “antieke” waarde van deze omgeving in het kader van Route 66.

72. Tucumcari 18 mei 2015 017 72. Tucumcari 18 mei 2015 013 72. Tucumcari 18 mei 2015 015 72. Tucumcari 18 mei 2015 022

En dan door naar Albuquerque. We stijgen naar 6000 footh. (1,9 km ). We zijn weer omgeven door bergen, zelfs met sneeuw. Volgende week woensdag staan we gepland voor een servicebeurt voor het motor home, dus we gaan hier ruim een week genieten van de omgeving.

72. Tucumcari 18 mei 2015 001

En ondertussen heb ik het vest voor Ute afgemaakt. Er wordt nu nog een riempje bij gebreid en dan begin ik aan een spencer voor mijzelf. Leuke hobby!

2 reacties

  1. Dat ik je reactie op mijn verslag las dacht ik wat hebben ze nou toch weer. Gelukkig alleen een onderhoudsbeurt. Wij schieten lekker op, lopen iets voor op ons schema maar morgen willen we naar de Newmar dealer en rijden dan een korte rit. Het gaat allemaal prima. De ruitenwisser is nog niet gemaakt maar we hebben gelukkig droog zoning weer. Wel een koude wind dus het is toch een lange broek en af en toe het kacheltje aan. Jan start iedere dag met rijden en ik neem het middenstuk voor mijn rekening. Jan maakt iedere dag de klus af. Dit is even afzien alhoewel het reizen op zich altijd bijzonder is. Veel liefs van ons en tot de volgende keer.

  2. Puk, het moet niet gekker worden met jouw handigheid met wol en breinaalden. Daar had ja enige jaren geleden in je opleiding zeker een 10+ mee gescoord!! Ik word er stil van. TOP. Vandaag op de Brenner tussen de sneeuw door was zo’n warm vest hier ook goed van pas gekomen. Liefs van ons.

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.