Vrij en blij

Heerlijk reizen en leven zonder plan!

The Edge of the Wilderness

| Geen reacties

Posted from Grand Rapids, Minnesota, United States.

Op de ochtend van mijn verjaardag staan we bij Prairie Lake. Geen internet, maar ja…

We staan op met heerlijke Country Music. Die teksten zijn soms zo super zoals deze vanmorgen: If I could make a living out off loving you, I’ll be a millionaire in a week or two!

 

 

Vandaag rijden we “The Edge of the Wilderness” in de regen weliswaar. Onderweg stoppen we even bij een tankstation en ja hoor, daar hebben we even Wifi, en heb ik dus al die gezellige emailtjes en kaarten binnengehaald! Hoe vinden jullie deze?

Altijd tijdens het rijden, geeft Wim op een bepaald moment een klap op de toeter, de hoorn. Gewoon uit zo’n Hi-Ha gevoel. Vandaag 64 x ?

 

Onvoorstelbaar wat een mega wildernis, overigens wel overal toegankelijk voor recreatie, kanoën en vissen. Een bochtige slechte weg, af en toe lijkt het alsof we op de kermis zijn!

Wel schitterend. We zijn de hele dag in het groen, totdat we aan komen bij Lake Superior.

Lake Superior is het grootste zoetwater meer van de wereld qua oppervlakte. Het heeft qua oppervlakte 10 % van al het zoetwater in de wereld. De St Lawrence Seaway loopt door de vier grote meren: Lake Superior, Lake Huron, en Lake Erie, Lake Ontario.naar de Golf van St. Lawrence. Ook verbonden is het Lake Michigan.

 

Als we ons huis op Lamb’s Campground hebben gezet, rijden we nog even naar het ‘dorp’ om een restaurantje te zoeken voor vanavond. Heerlijk gegeten in the Bluefin

Terug gaan we even Temperance State Park in, waar Temperance River in Lake Superior uit komt.

 

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.