Vrij en blij

Heerlijk reizen en leven zonder plan!

Before Clinton?

| 1 reactie

Posted from Benson, Arizona, United States.

 In zijn verhaal vertelt Jay dat hij op een goed moment aan een jochie probeerde uit te leggen dat twee zuilen die voor een gebouw staan BC zijn. Before Clinton?

Het is echt in the middle of no where…..we rijden een weg door een klein armoedig dorp, langs een “ridge” waar weer meer luxe huizen staan. Leuk, die Mexicaanse bouw hier. De tegenstellingen zijn groot. Maar wat telkens opvalt is ook dat de één er een gigantische troep van maakt (en daar woont ook nog echt iemand), terwijl de buurman, ook in armoede, zijn terrein netjes en schoon houdt.

24. Suguaro NP en Sabino Canyon 19 feb 2015 004  25. Gammons Gulch, filmstudio 21 feb 2015 027

In the middle of no where………ligt Gammons Gulch. www.gammonsgulch.com  Jay Gammons is 40 jaar geleden hier begonnen op 10 acers grond (500 dollar per acer) een filmstudio te bouwen. Inmiddels zijn er 6 films daar opgenomen. Hij geeft een rondleiding, met al zijn verhalen van zijn ervaringen met de beroemde spelers.

25. Gammons Gulch, filmstudio 21 feb 2015 024  25. Gammons Gulch, filmstudio 21 feb 2015 007

25. Gammons Gulch, filmstudio 21 feb 2015 005  25. Gammons Gulch, filmstudio 21 feb 2015 006

Hij speelt de film muziek op een oude piano en een banjo. Hij vertelt hoe hij alle antieke spullen die hij heeft verzameld en in welke films ze te zien zijn. Het is zijn bedrijf, zijn inkomen maar hij wil het zo authentiek mogelijk houden, echt als filmstudio en niet als toeristische attractie. Dus hij vraagt je ook alleen iets (in een pot) te doneren als je hebt genoten van deze ervaring.

25. Gammons Gulch, filmstudio 21 feb 2015 011  25. Gammons Gulch, filmstudio 21 feb 2015 020

25. Gammons Gulch, filmstudio 21 feb 2015 017  25. Gammons Gulch, filmstudio 21 feb 2015 014

Thuis lekker lezen, breien enz. Ik ben een vestje voor Romy (dochter van Ute en Jan) aan het breien met kabels en ajour. Toen ik de rug af had, dacht ik er klopt iets niet in die ajour. Die moet links en recht gespiegeld zijn. Nu ben ik aan de voorpanden begonnen. Inmiddels heb ik zeker twee dagen zitten puzzelen en op het internet gestruind om te ontdekken hoe het moet. En ja, het lukt. Dus alle ajour weer uitgehaald en opnieuw begonnen.

21. Tucson 14 feb 2015 001  21. Tucson 14 feb 2015 017

Dit vind ik dus wel erge leuke puzzels. Zeker als het uiteindelijk lukt. Geduld is een schone zaak!

 

 

 

Eén reactie

  1. Lieve Puk,
    Ik blijf me altijd verbazen over je eindeloze geduld met je brei-/fröbelwerken. Ik had het voorpand (en de rest van de wol) al lang in een hoek gegooid, of had het lekker 1 recht/1 averecht gebreid. Maar…. ´t ziet er nu dus wel super gaaf uit. En super ingewikkeld. Knap hoor. Wat zal Romy hier blij mee zijn. Brei ze lekker verder. Kus Elisabeth (natuurlijk ook voor Wim) en lieve groetjes van Mike

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.