Vrij en blij

Heerlijk reizen en leven zonder plan!

Er is er één jarig……..

| 1 reactie

Posted from Arizona City, Arizona, United States.

Als iedereen aan de borrel zit, staan de jarige Wim en ik op en gaan aan een appeltje en thee. Gezellig even skypen met zingende Marieke en Arnold, met zingende Judith, Ella en Maya (Maarten is in Praag), Renée en Frank en alle verjaardag- emailtjes lezen. Een leuke kaart van Elisabeth en Mike met “square dance in a barn”. Anky en John verrassen Wim met “line-dance”. Op bijna alle campings hier staat in het activiteitenoverzicht een avond met lessen line of square dance, dus wellicht is Wim nu enthousiast genoeg om daaraan te beginnen!

Verjaardag Wim 9 feb 2015 001  Verjaardag Wim 9 feb 2015 002

Verjaardag Wim 9 feb 2015 003  Verjaardag 2  Wim 9 feb 2015 003

 Verjaardag Wim 9 feb 2015 008

Na een heerlijk ontbijtje buiten, dat kan hier op 9 februari, nog even achter de pc met een taartje? Een soort bonbon met zeezout, heerlijk!

Begin van de middag gaan we naar San Miguel Golf Club in Eloy om 18 holes te spelen. We krijgen een man in onze flight erbij die elke slag analyseert, alleen vergeet hij te genieten. Wim raakt geïnspireerd en slaat gewoon een birdie op hole 4! Ook dit beestje geniet daarvan.

Verjaardag Wim 9 feb 2015 011 Verjaardag Wim 9 feb 2015 012

Vanavond? Eten gehaald bij  “Panda” en lekker op de bank achter de tv!

Zo kun je echt gewoon 71 worden en nog vele jaren meer.

Eén reactie

  1. Blij dat je geen video hebt van onze zang 🙂

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.