Vrij en blij

Heerlijk reizen en leven zonder plan!

Zorg dat je niet droog komt te staan!

| Geen reacties

Posted from Eloy, Arizona, United States.

Skydive 15 feb 2014 001 Skydive 15 feb 2014 005

Happy Valentine. Ook hier, te midden van alle gepensioneerden, is de “liefde”een hype. Een groepje Amerikanen en Canadezen van deze campground organiseren/koken jaarlijks het Valentines Dinner. We schijven ook in. Alleen je drankje mee brengen. Onvoorstelbaar. Alles staat klaar en een aantal mensen serveren het diner uit. Salade, een heerlijk stuk rundvlees met “gravy” , aardappelpuree en mais en een punt cheesecake toe. Het was gewoon lekker, maar zoals het hier toe gaat, binnen 15 minuten op.

Iedereen, er zijn ongeveer 100 mensen,  koopt lootjes voor de “rattle”. Na het eten wordt er zeker ¾ uur besteed aan het trekken van de lootjes en het uitdelen van de prijzen. Allemaal beschikbaar gesteld door personen en bedrijven. Allemaal voor het goede doel. Er wordt op deze avond bijna duizend dollar opgehaald voor het kankerfonds.

Dan is het de beurt aan de Rock en Roll Band (zoals aangekondigd). Een groep van 4 Harmony zangers waar wij niet helemaal enthousiast van worden.

Even een rondje over de campground levert ons deze mooie suguaro’s weer op.

 Mount Lemmon 13 feb 2014 002  Mount Lemmon 13 feb 2014 007

Als we even naar buiten lopen langs de akkervelden, zien we dat de sluizen zijn open gezet. Het irrigatiesysteem hier, voor de katoenvelden, is onvoorstelbaar. Als ik op het internet ga zoeken over de opzet van dergelijke systemen, kom ik overal terecht in het probleem van dit watergebruik. 

Mount Lemmon 13 feb 2014 010 Mount Lemmon 13 feb 2014 011  Mount Lemmon 13 feb 2014 009

Dus waarom katoenvelden in een staat waar zo weinig regen per jaar valt?

 

 

 

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.