Vrij en blij

Heerlijk reizen en leven zonder plan!

Pas op de plaats

| Geen reacties

Posted from Union, Illinois, United States.

Het weekend met 4 juli Independance Day is het lastig een plek te krijgen op een campground, dus hebben we besloten een pas op de plaats te maken en gewoon 4 dagen min of meer te luieren  Temperatuur tussen de 27 en 32 graden! Genieten van gebakken eieren met spek, door Wim gebakken op de BBQ. Een klein tochtje rijden langs Rock River. Overal langs de weg deze oranje lelies als bermbloemen.

 

 

Wat doet Wim? Kwartjes uitzoeken. Elke staat heeft eigen kwartjes. We verzamelen van elke staat een kwartje. Het idee hebben we van Marieke gepikt, zij heeft er nog maar twee niet. We missen er nu nog maar 5.

Independence day, ook wel Fourth of July genoemd, is in de USA een nationale feestdag ter viering van de aanname van de Amerikaanse Onafhankelijkheidsverklaring op 4 juli 1776 In deze verklaring werd de onafhankelijkheid van de VS tegenover het Koninkrijk Groot-Brittannië bevestigd. We hebben genoten van een enorm vuurwerk in New York (op tv).

 

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.