Vrij en blij

Heerlijk reizen en leven zonder plan!

Dat wil ik ook!!!

| 2 reacties

Posted from Desert Hot Springs, California, United States.

Wat een schitterend avondrood.

Amina Desert Hot Springs 13 nov 2013 001 Amina Desert Hot Springs 13 nov 2013 004

We hebben nog steeds een stotterende Jeep. Dus zijn we telkens terug bij Toni in de garage. En dan dinsdag lijkt het weer opgelost. Dus durven we het aan te gaan om Amina met de Jeep op te gaan halen in Los Angelos. We gaan rechtstreeks naar ons “super” huis en kijk…de KLM in huis!

Amina Desert Hot Springs 13 nov 2013 007 Amina Desert Hot Springs 13 nov 2013 049

Lekker even de hotspring in en vroeg naar bed want voor Amina was het een behoorlijk lange “werk” dag.

De volgende dag gaan we na een buiten ontbijtje, heerlijk lopen in de woestijn naar de Mc Cullum Pond, een oase in Coachella Valley Preserve. Wij zijn er vorig jaar ook geweest maar Amina staat voor het eerst op de San Andreas Fault.

Amina Desert Hot Springs 13 nov 2013 011 Amina Desert Hot Springs 13 nov 2013 012 wim 5

Amina Desert Hot Springs 13 nov 2013 015 Amina Desert Hot Springs 13 nov 2013 021

En wat zijn die spiegelingen in het water toch altijd schitterend.

Amina Desert Hot Springs 13 nov 2013 024 Amina Desert Hot Springs 13 nov 2013 029

Dan rijden we Palm Springs in en….de auto gaat weer stotteren. Dus weer naar de garage.

10

Gelukkig krijgen we een huurauto mee zodat we geen risico lopen als we Amina morgen weer naar LA gaan brengen.

Dus kunnen we door, natuurlijk even naar “Forever Marilyn!” Meer foto’s in reis 7:Dwars door de USA, Forever Merilyn!

Amina Desert Hot Springs 13 nov 2013 034 Kopie van Amina Desert Hot Springs 13 nov 2013 037 Amina Desert Hot Springs 13 nov 2013 041 8

Amina Desert Hot Springs 13 nov 2013 042 Amina Desert Hot Springs 13 nov 2013 045

Dan van IN-N-OUT genieten, met frieten, geen probleem!

Omdat we te laat zijn om nu nog de Tahquitz Canyon te gaan lopen (tja dat was het plan, maar ja) gaan we naar huis, maar niet voordat we nog even langs de dadelfarm zijn gereden.Thuis heerlijk dadels, gedrenkt in de rode port, gevuld met blauwe kaas. Mmmmm.

  Amina Desert Hot Springs 13 nov 2013 053 Amina Desert Hot Springs 13 nov 2013 054

Vrijdagochtend zeer vroeg in de werkkleren en op weg naar LA om ervoor te zorgen dat Amina op tijd in haar hotel is om zich bij de crew te voegen voor haar werk tijdens de terugvlucht. Heb je ooit een stewardess gezien met zo’n originele nekband voor haar ID?

Fijn dat Amina echt even een “kort” vakantiegevoel bij ons in het motor home heeft ervaren en tja…..dat ontlokt een “Dat wil ik ook!!!” bij haar.

We brengen haar naar het hotel, drinken nog wat met elkaar, Amina nog even in ruste en wij naar Redondo Beach, even naar de zee. Hier in LA is het bewolkt en 15 graden, dus snel terug naar de woestijn waar het zonnig is en 22 graden.

Amina Desert Hot Springs 13 nov 2013 056 Amina Desert Hot Springs 13 nov 2013 055

Op onze terugweg naar huis scoren we nog schoenen bij de Sketchers Outlet. Wouw! En dan….telefoon. Toni van de garage. Ze hebben een hele nieuwe boardcomputer (1000 dollar) erin gezet en de auto is klaar. En weet je, je gelooft het niet, bij deze 6 jaar oude auto valt dit nog onder de garantie.

Dat wil ik ook! Een auto die niet meer stottert!

 

2 reacties

 1. Howdy vanuit Texas,
  Jullie genieten er weer van! Fijn dat de Jeep is gemaakt én binnen de garantie! dat is nog beter. Hoe is het afgelopen met de slide van het huis, hopelijk is die ook weer gemaakt. Wij zullen jullie helaas weer niet zien hier in de USA maar misschien lukt het volgend jaar weer in het Haagse kunnen en anders moet het toch een keer gaan lukken in de USA ergens! We keep in touch, hugs Frank en Hilde

 2. Lieve mensen, wat een prachtige foto’s zijn er weer gemaakt!!! Fijn dat de auto het ook weer is gerepareerd. Heerlijk dat jullie weer gesetteld zijn. Geniet ervan!!! Wat een schitterend weer. Lieve groet ons. Alewiena.

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.