Vrij en blij

Heerlijk reizen en leven zonder plan!

En ook dit is weer fantastisch!!

| 2 reacties

Posted from The Hague, South Holland, The Netherlands.

Op zondagochtend om 5 uur op staan. Aankleden en de laatste dingetjes doen. Om 6 uur de motor starten om de slides en de jacks in te doen. Keuken en slaapkamer slide gaan in, sofa slide geeft geen sjoege. Zou er een zekering kapot zijn? Maar waar zit die?

We zoeken en vinden niets. Dus bellen we Mario, de serviceman. Maar die slaapt nog natuurlijk. Gelukkig is onze overbuurman Leonard al een sigaretje aan het roken buiten.

“Weet jij een andere serviceman?”

“Ik kleed me wel even aan en kom even mee kijken”

We zoeken samen met Leonard verder maar vinden de oplossing niet. Dus bellen we Mario nog een keer. Ja, hij neemt aan maar hij zit in Los Angelos, dus kan niet komen. Wel geeft hij Leonard advies over het handmatig indraaien van de slide. Dus Leonard op zijn rug onder het motor home met een bahco draaien aan een stang terwijl Wim en ik duwen. Een zware klus voor hem, maar het lukt! Dus rijden we om 7.15 uur weg naar Ann en Bob. Daar nog even de allerlaatste dingen en dan de accu’s uit, deur op slot en weg wezen.

 

En dan haalt Arnold ons van Schiphol, we brengen hem naar Hoofddorp en dan komen we thuis in een heerlijk warm huis met een grote bos tulpen (dank aan Marieke en Arnold). Eind van de middag komt het hele spul gezellig Indisch eten, gehaald bij Bogor. En dus zijn we weer gezellig thuis.

 

2 reacties

  1. Waardeloos…. van die slide… maar jullie hebben gelukkig wel het vliegtuig gehaald. Welkom in het koude NL, snel afspreken om weer ervaringen uit te wisselen.

    Veel groetjes Frank en Hilde

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.