Vrij en blij

Heerlijk reizen en leven zonder plan!

Alweer de laatste week van deze reis!

| 1 reactie

Posted from Desert Hot Springs, California, United States.

We nemen (voor een jaar?) afscheid van Carol en Ken…….

 

Waar zijn we? Zuid Californië! We gaan na een maand Aguanga terug naar Desert Hot Springs voor onze laatste week van deze reis.

Heerlijk ontspannen golf met Michelle en Peter. Dan allemaal even het zwembad in. En daarna heel gezellig met Michelle, Peter, Colleen en Blaine een uitgebreide borrel.

 

 

Natuurlijk doen we nog wat boodschappen deze week en daarna trakteren we onszelf op de laatste IN-N-OUT van deze reis. Mega druk, maar je hebt wel binnen no time je bestelling.

Thuis ruimen we alvast de storagevakken op en ook vandaag weer het zwembad en de hottub in. Het is hier nu weer heerlijk weer. Vandaag 26 graden!

Helene en Leonard vragen of we op Valentine mee gaan naar de “El Gallito”, een heel gezellig lokaal Mexicaans restaurantje. Samen met Lupe en Roy, en Gail en Paul (en de broer van Paul en zijn vrouw, die namen zijn ons volledig ontgaan). Leuk gegeten en daarna nog aan de Tequila thuis, buiten op het verwarmde terras van Lupe en Roy.

Vrijdag ruimen we de kasten binnen op, doen we de was en pakken de koffer in.

En natuurlijk even zwemmen.

Zaterdag de laatste troepjes, zoals de koelkast enz. Huurauto ophalen en onze Jeep alvast bij Ann en Bob in Palm Springs neerzetten.

En natuurlijk even zwemmen.

Zondagochtend mega vroeg het motor home bij Ann en Bob neerzetten, tanks leeg, banden inpakken, watervaten neerzetten enz. Dan met de huurauto naar Los Angelos om de vlucht van 14.00 uur te pakken.

We kijken nu alweer met heel veel plezier terug op dit halve jaar dwars door de USA.

Een paar uurtjes vliegen en we zijn weer heerlijk een poos bij kinderen, kleinkinderen, familie en vrienden.

Tot de volgende reis!

 

 

Eén reactie

 1. Hoiii Puk ,
  wat een onwijs leuke blog hebben jullie !!!
  Ben gelijk gaan kijken. Mijn vriend heeft inderdaad een heleboel herkenbare foto’s gezien. Erg leuk !
  Hij zei wel dat jullie echt nog een keer naar San Francisco moeten gaan, en met de fiets over de goldengate bridge fietsen naar Sausalito, en dan kun je vanaf daar weer terug met de veerpont. En naar Alcatraz ( tip: ruim van de voren reserveren +/- een maand ). En eten bij ” the stinking rosé” in San Francisco.
  Hij vraagt, hebben jullie al eens een helikopter vlucht gemaakt over de Grand canyon ??

  Ik hoop dat je weer blij bent met jou kapsel. Vond het erg leuk jullie blog te bekijken.
  Groetjes kelly

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.