Vrij en blij

Heerlijk reizen en leven zonder plan!

Even samen lunchen……

| Geen reacties

Posted from Santa Ana, California, United States.

Ann en Bob hebben ons een paar weken geleden aangeboden om onze “voertuigen” in  de tuin van hun vakantiehuis in Palm Springs neer te zetten als we naar Nederland terug gaan. Hun vaste verblijfplaats is Orange, een uurtje rijden van Aguanga, waar we deze maand zijn, dus gaan we hen nog een keer ontmoeten.

 

We genieten van deze ontzettend hartelijke, bijzondere mensen en van de overheerlijke lunch in hun schitterende huis. Ann maakt alles zelf vers klaar. De avocado’s, citroenen, limoentjes en sinaasappels komen uit eigen tuin.

Als toetje brownies en anzec, alles zelf gebakken. En als we weggaan , met moeite, krijgen we een zakje van deze heerlijke baksels mee. Dan wordt er ook nog vers fruit van de bomen geplukt om aan ons mee te geven.

 

 

Limoenen                                                     Citroenen

 

Dit huis hebben zij zelf laten bouwen 23 jaar geleden. Hier in California heeft men erg veel last van termieten. Omdat het niet koud genoeg wordt in de winter vriezen ze niet dood. Ze vreten van binnen uit het hout van de huizen aan. Dit huis is onlangs helemaal afgedekt geweest met een tent om een super behandeling te krijgen tegen deze termieten.

Het is heel apart om zo in het leven van deze mensen te mogen stappen en samen met hen te genieten van hun verhalen en de onze. En die hond, Ginger, zou je zo mee naar huis willen nemen!

 

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.