Vrij en blij

Heerlijk reizen en leven zonder plan!

Only (John) Daly

| Geen reacties

Posted from Kalkaska, Michigan, United States.

We staan 5 dagen in Kalkaska, Michigan en hebben dus eindelijk tijd om de Jeep eens even op te poetsen, dat hebben we nog niet te vaak gedaan sinds het begin van deze reis. Heerlijk weer, dus ook lekker buiten computeren enz.

 

 

In de supermarkt bij de afdeling kaas en vleeswaren staan drie bakken met dit spul. Wij vragen wat mensen hiermee doen. Gewoon lekker als snoepje eten! Blokjes gelatine met verschillende smaakjes. OK, even uitproberen, fris maar niet spannend!

Het wemelt hier van de schitterende golfbanen, dus hebben we er twee uitgezocht. Vandaag spelen we met Dean en Terry (een politieman) op Grandview Golfcourse. Een schitterende baan in de heuvels, vandaag de hele dag spelen, zoveel als je wilt, met card voor 35 dollar (25 euro), maar 18 holes is voor ons genoeg.

Terry (rechts) nodigt ons uit om donderdag bij hem thuis te komen schieten. We gaan!

 

 

De eigenaar Bubba rijdt hier in een prachtige card.

Op een goed moment kijk ik in de fairway op de sprinkler wat de afstand nog is naar de green. Ligt er een sprinkler met deze tekst! Voor de niet golfers: John Daly, een professional longhitter zou wellicht deze afstand kunnen slaan, maar jij of ik echt niet! Dus sla maar gewoon voluit.

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.