Vrij en blij

Heerlijk reizen en leven zonder plan!

Ieder zijn hobby!

| 1 reactie

Posted from Aguanga, California, United States.

 

Na af en toe een binnen ontbijt (niet bij Denny’s, gewoon thuis is nog lekkerder), kunnen we nu weer buiten ontbijten. Het is hier nu alweer 18 graden ‘s morgens, lekker in de zon!

Gewoon omdat het contrast ook zo mooi is……bij Elly en Jan in Penticton, BC was het ook koud. Elly maakte een foto van deze prachtige sneeuwuil die op het dak van hun motor home (in hun achtertuin) zit.

 

En wij hebben hier hebben al weer een “hummer” bij de feeder! Deze heeft een rode kraag.

Ken heeft thuis in Wyoming een enorme werkplaats waar hij hout bewerkt. Een eerdere reis kregen we een prachtige snijplank en een kleiner plankje om als grote onderzetter te gebruiken. Hij heeft ook dit bord gemaakt dat op hun “site” staat als naamplaat. Wij kregen deze heilige “box” met het logo van Wyoming erop. Gemaakt van eikenhout, dat uit de Katholieke Kerk in Afton, Wyoming is gesloopt en dat Ken op de valreep naar zijn huis heeft kunnen laten brengen in plaats van naar de vuilnisbelt.

 

Iedereen heeft hier 1 of meerder kleine hondjes, dus ook in hun motor home. Ze noemen het hun “baby’s”. We zijn even in zo’n speciale winkel gaan kijken, de PetSmart. Je gelooft je ogen niet! Wat een waanzin.

 

Vandaag zien we tegenover ons een pick-up met deze kar erachter komen. De bewoonster is niet thuis. Maar de rijdende hondenkapster haalt de hond uit het motor home en wast en trimt het dier. (50 dollar per hondje). Ze vertelt ons dat dit een mega business is hier. “Mensen geven nog eerder geld uit om hun hondje te laten verzorgen dan dat zij zelf naar de kapper gaan!”

 

We spelen we met Carol en Ken de 14 holes par 3 baan die hier in het resort ligt. Het zijn uitdagende holes, razend snelle greens. Je loopt door de hele campground heen, maar de holes zijn ruim opgezet. We hebben een maandkaart gekocht, dus we zullen zeker veel oefenen. Samen maken we er een eclectic wedstrijd van (je schrijft je score op, de volgende keer verbeter je een aantal holes, dus gummen en die nieuwe score noteren), en let op! aan het eind van de maand hebben we alle holes zeker 1 x  keer in “par” gespeeld.  En wellicht een aantal “birdies”! Prachtige eenden hier in de baan. Staan niet in ons vogelboek.

 

 

 

Hier boven de site van Carol en Ken. Het prieel achterin is voorzien van gaslampen, die ons enigszins warm houden terwijl we Carol’s steaks eten! Om 7 uur ’s avonds is het hier een graad of 15, er staat een koude wind, dus we hebben echt onze fleecen nodig!

Eén reactie

  1. Voor de determinatie weer even: amerikaanse smient is die met dat groene oog en die witte neusbrug (American wigeon, zou in boekje moeten staan) en die met dat grote hoofd is een Kokardezaagbek of hooded merganser en die verwacht ik eigenlijk ook in jullie boekje. Knuf!

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.