Vrij en blij

Heerlijk reizen en leven zonder plan!

Een warm ontvangst in een ijskoud Aguanga!

| 1 reactie

Posted from Aguanga, California, United States.

Met een dag vertraging omdat de acculader vervangen moest worden, zijn we naar Aguanga gegaan. Carol en Ken hebben hier een vaste plek op Rancho California RV Resort   , wij hebben een maand gehuurd van een particulier.

 

Het is onvoorstelbaar hier, velen hebben een half huis naast hun motor home gebouwd met een bar, straalkachels, tv en volledige keukenapparatuur. Iedereen verplaatst zich in golfkarretjes.

Het is hier tot nu toe nog erg koud, we hebben last van de jetstream die teveel naar het zuiden is afgezakt, maar de zon schijnt en morgen wordt het weer warmer. Ontzettend leuk om hen weer te zien. We duiken gelijk met Ken de hottub in, hebben een gezellige borrel met “appies” in het “tuinhuis” van Denise.

 

We eten Pizza met Carol en Ken. Reilly en Jack leggen volledig beslag op Wim.

 

Happy Hour with 6, eat with 4, sleep with 2!

Eén reactie

  1. Howdy,
    Het ziet er allemaal weer vreselijk (relaxed) uit! Wat een mooie site hebben jullie daar én ach dat koude weer…. wees maar blij dat je niet in NL bent, maar dat hebben jullie vast al gehoord. Wel mooi gezicht die sneeuw maar de zon is toch lekkerder. Wij ploegen rustig door de sneeuw en tellen de dagen weer af. Voor jullie is het nog heerlijk een paar weken genieten.
    Veel groetjes Frank en Hilde

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.