Vrij en blij

Heerlijk reizen en leven zonder plan!

The 45th Parallel

| Geen reacties

Posted from Traverse City, Michigan, United States.

Dat hebben wij ons nog niet gerealiseerd, maar vandaag dus wel! We zijn op de 45 ste parallel, dus op de hoogte van Milaan en Bordeaux. We maken een tocht over het Old Mission Penninsula, Michigan,  dat helemaal vol staat met wijngaarden en kersenbomen.

Op het meest noordelijke puntje staat natuurlijk een Lighthouse. Dat woord klopt beter dan vuurtoren vind ik. Heel grappig, aan die noordzijde is een stukje wad. Dat verwacht je niet omdat er geen getijde is. Je kunt op het “slik” lopen.

 

 

Schitterend, met telkens een beeld van het super heldere water van Lake Michigan, bijna tropisch van kleur.

 

Ook hier weer fantastische huizen aan het meer en…iedereen heeft een privé strandje!

 

We vinden op een mooi plekje een lunchbankje. Die kleuren hier, geweldig!

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.