Vrij en blij

Heerlijk reizen en leven zonder plan!

6000 Palmbomen………

| Geen reacties

Posted from Palm Springs, California, United States.

Als je gewoon drie mile vanuit Palm Springs rijdt naar het zuiden rijdt, kom je in de Indian Canyons  (Palm Canyon, Andreas Canyon en Murray Canyon). Hier staan 6000 palmbomen. Het is een schitterend gebied met vele “trails”. Wij lopen een stuk van de Palm Canyon Trail.

 

 

En omdat we er geen genoeg van kunnen krijgen gaan we daarna naar de Andreas Canyon (in hetzelfde gebied). Die trail is (vinden wij) nog mooier.  Je ziet natuurlijk ook anderen daar “hiken”. Wat zou het geweldig zijn, als je daar gewoon de mensen, die er horen te zijn nog zou kunnen zien, de Cahuilla Indians. Jammer, het enige wat je kunt doen, terwijl je daar bent, is je dat inbeelden.

Denk je in : Op deze stenen maalden de Cahuilla Indians hun bonen en granen.

 

 

 

Een mooie combi van groene bomen, stenen en water. Na de lunch, aan de andere kant van de rivier terug met een prachtig beeld van de dessert.

 

 

 

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.