Vrij en blij

Heerlijk reizen en leven zonder plan!

Op weg naar nog meer gezelligheid……

| Geen reacties

Posted from Klamath, California, United States.

San Francisco in de mist. We brengen Elisabeth naar SF Airport en gaan via Sonoma County naar de Redwoods. Het weer is vandaag voor het eerst wisselvallig. Buien en zon! Maar wel veel kouder, 8 graden.

 

 

We rijden de Redwood Highway (101).

En ja, we staan weer op de campground tegenover “Grandfather Tree”. In 2007 waren we hier ook maar toen was Wim nog geen grandfather!

 

De Quails lopen hier in grote groepen over de campground te rennen. We rijden door tot Klamath waar we met Elly en Jan hebben afgesproken. Zij zijn op het zuidelijkste punt van hun reis en gaan over een paar dagen terug naar Penticton, Canada.

 

 

Elly zorgt voor een heerlijke lunch en in de middag gaan we naar het Jedediah Smidt Redwoods State Park  , een onderdeel van de Redwood National & State Parks, die langs dit gedeelte van de kust liggen. Gewoon langs de weg een hele roedel Elks.

 

 

 

En als laatste gaan we naar de haven, waar de zeeleeuwen op een vlot liggen te brullen.

En nu aan de borrel en daarna laten we ons verwennen door Elly met heerlijke gebakken zalm.

 

 

 

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.