Vrij en blij

Heerlijk reizen en leven zonder plan!

Ja, maar ik wil in ieder geval in het trammetje……aldus Elies.

| Geen reacties

Posted from San Francisco, California, United States.

Vandaag  hebben we daar dus de tijd voor. We ontbijten niet bij Denny’s maar gewoon, nog veel lekkerder thuis. Gezellig even skypen met Marieke en Arnold en met het viertal uit Voorschoten. En dan langs een fantastisch mooie zee naar de Golden Gate Bridge.

 

 

 

 

                                                                             Het lijken wel nieuwe remblokken!

 

Met het trammetje gaan we naar Union Square om toch vooral in de Cheesecake Factory te lunchen (boven in Macy’s).

 

En Victoria’s Secret op het plein kunnen we niet gewoon voorbij. Dan denkt Wim, het is genoeg, maar helaas voor hem. We pakken weer het trammetje en gaan nog even naar Marshalls waar Elies nog wat nodige zaken aanschaft. Iedereen weer helemaal happy……dus terug met de tram naar de auto. Dan toch nog even de Lombard Street afdalen met de auto en tja, dan gaan we dus in de file naar huis.

Maar, we zijn met het “trammetje” geweest…….en dat was een super afsluiting van de droomreis van Elies voor haar 65 ste verjaardag. Zij gaat morgen via Parijs terug naar Mike en Vos (en Harko) in Noyant. En heeft dan een heleboel tijd om alles van de afgelopen weken te verwerken. en om er een fantastisch fotoboek van te maken van haar droomreis. Dank Elies voor al je gezelligheid.

En nu kijken we nog even wie de winnaar is van de verkiezingsstrijd hier in de USA!

 

 

 

 

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.