Vrij en blij

Heerlijk reizen en leven zonder plan!

Back to the start…….

| Geen reacties

Posted from San Francisco, California, United States.

We rijden van Paso Robles vandaag terug naar San Francisco door de wijngaarden en het boerenland (artisjokken en spruiten), waar men hard aan het werk is. De Mexicanen op het veld hebben kleurige kleding.

Het is onze laatste dag rijden met het motor home met Elies, dus……nu dat zij een beetje gewend is, mag ze ook even achter het stuur! In Salinas (het dorp van Steinbeck, voor een ieder die “Reizen zonder John”van Geert Mak heeft gelezen)   zijn wij niet direct naar die toeristische zaken gaan kijken, maar hebben wij ons nogmaals te goed gedaan aan de overheerlijke hamburger van IN-N-OUT.

 

Terug in San Francisco trakteert Elies op een etentje in het Cliff House (dank voor het advies, Amina)

 

 

  

Het oude gebouw was wel echt veel mooier, maar in het “nu” hebben we genoten met elkaar.

 

 

 

 

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.