Vrij en blij

Heerlijk reizen en leven zonder plan!

Een enorme scheur?

| Geen reacties

Posted from Grand Canyon Village, Arizona, United States.

Gisterenavond hebben we gezellig gepeuterd (Wim ook!) aan deze overheerlijke clusters van Snow Crab.  En vanmorgen weer vroeg op voor de volgende etappe.

 

 

Over de Antelope Pass (ruim2000 meterhoog) naar Grand Canyon National Park. Wat is dit toch een mega groot, fantastisch stuk natuur. Overweldigend! De vorige keer (kijk maar bij de tag) hebben we mooiere foto’s gemaakt.

 

Nu zijn we èn bezig met een zeer moedige Elies (en haar hoogtevrees) èn Wim met zijn hoogtevrees èn er is een (man made) brand in de North Rim van Grand Canyon, die een waas van rook door de canyon ontwikkeld heeft.

 

 

En zie, eindelijk een prairiedog voor Elies, nog wel aan haar voeten. En Wim? Hij overleeft het allemaal nauwelijks. Heeft ons vandaag hier naar toe gereden, door de Grand Canyon gereden met de Jeep en staat nu (twee vrouwen in huis) te koken.

 

 

 

 

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.