Vrij en blij

Heerlijk reizen en leven zonder plan!

Op herhaling, maar dan een beetje anders.

| Geen reacties

Posted from Bryce, Utah, United States.

Van Parhrump rijden we naar Hurricane in Utah. Zeer tot onze verrassing gaan we door de Virgin Canyon, schitterend. In Hurricane heeft Puk de weg naar de campground via Google Maps uitgezocht…….daardoor komen we op een “gravel” road (met motor home en Jeep), vreselijk en ook nog een stuk steil naar beneden, maar het lukt. We hebben een plekje op St George Resort in Hurricane.

 

 

Van uit Hurricane rijden we met de Jeep door Zion. Onvoorstelbaar mooi.

  

 

We gaan door, want we willen vandaag ook Bryce bekijken in vogelvlucht. Dat is toch voor ons echt één van de mooiste parken. Het is zo bijzonder dat je eigenlijk alleen hier dit soort druipstenen ziet, en die kleuren…..Elies geniet met ons mee, zelfs op deze grote hoogte!

 

 

 

Wil je nog even verder genieten van deze parken kijk dan op de website bij de tags “Zion” en “Bryce”. Wij gaan hier zeker nog een keer naar toe, nog een keer op herhaling, maar dan weer anders.

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.