Vrij en blij

Heerlijk reizen en leven zonder plan!

Waar is de OUTLET?

| Geen reacties

Posted from Pahrump, Nevada, United States.

 

Na een rustige, nou ja rustig voor zover dat mogelijk is met z’n 3 en in dit huis…… gaan we via  Mojave in de Mojave Desert naar Pahrump, Nevada. Jammer…..Puk leest kaart en mist de Outlet bij Barstow!

 

 

Wie zit waar in het motor home? We wisselen, de enige vaste factor is Wim, zoals altijd….achter het stuur.

 

 

Een juffertje in het groen onderweg naar Pahrump……..in dit fraaie motor home!

 

En kijk, Elies ploetert op de nieuwe Samsung Tablet van Mike, Wim bakt de saté, de zon schijnt…dus eigenlijk niets te klagen. Het is nu 8.00 uur. Elies en ik ploeteren nog steeds achter de pc, en Wim?    Die wacht op eten!

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.