Vrij en blij

Heerlijk reizen en leven zonder plan!

Back to the Ocean……..

| 1 reactie

Posted from Oakland, California, United States.

Na een laatste ontbijtje bij onze cliff in Coleville trekken we over de Sierra Nevada naar het wijngebied van Californië. We staan twee dagen in Lodi.

 

Dan vervolgen we onze weg naar San Francisco om Elisabeth op te gaan halen. We komen over de Oakland Bay Bridge. Kijk, ze zijn de nieuwe brug ernaast aan het bouwen. Spectaculair om zo San Francisco binnen te rijden.

 

 

 En ja, dan is daar weer de zee…….heerlijk. Dus lopen we even later over de pier van Pacifica. En kijken op de kust waar ons motor home op San Francisco RV Resort staat.

 

 

Schitterend, een paar kinderen zijn bezig een krab een visje te voeren. De krab is van een te klein formaat en wordt dus (getraumatiseerd?) weer terug in de zee gegooid.

 

De kust is mooi, het weer is ietsje minder, fris en bewolkt. Elisabeth staat nu bijna op om vanaf Parijs naar hier te vliegen. Tot zo……….

Eén reactie

  1. Hallo medereizigers,
    Wat een mooie foto’s, wat een heerlijk land en wat een mooie tocht. Ga lekker verder genieten! Wij staan nu in Springfield Missouri op weg naar de Battlefields.

    Veel groetjes Frank en Hilde

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.