Vrij en blij

Heerlijk reizen en leven zonder plan!

Meer…..meren!

| 1 reactie

Posted from Lee Vining, California, United States.

 

We rijden langs het Topaz Lake naar Coleville. Californie. We staan 4 dagen op de werkelijk schitterende campground Meadowcliff RV Resort gewoon te genieten.

 

 

Ons huisdier in de ochtend als we buiten ontbijten, ons uitzicht op de overkant als we ons glaasje wijn nuttigen. Wat wil je nog meer?

 

Van Coleville naar Mono Lake is een prachtige route deels door de Antilope Valley.

Van Marieke en Arnold hebben we gehoord dat June Lake zo’n mooi plekje is, dus rijden we de June Lake Loop. We denken daar een campground te boeken voor volgende week als we met Elisabeth door dit gebied trekken, maar helaas, de campground aan het Silver Lake is al gesloten. Volgende keer dan maar. Maar oh, inderdaad, het is daar fantastisch.

 

Doe de moeite, ga ten zuiden van Mono Lake even de Highway 120 op naar het oosten, dan een klein stukje gravel road, en loop dan tussen de heerlijk zoet geurende sage brush door naar de South Tufa.

Wouw!

 

 

 

En het is zo bijzonder om op zo’n plekje gewoon even lekker in Oktober in de zon simpel te lunchen.

 

 

Eén reactie

  1. Howdy reizigers,

    Het ziet er allemaal weer schitterd uit, wat een mooie kleuren en wat een mooi weer! Het blijft toch een land om steeds weer terug naar toe te komen. Wij staan even in het platte winderige Kansas bij de fabriek in Smith Center maar ook hier zijn nog leuke plaatjes te schieten en veel aardige mensen te ontmoeten. We hopen vrijdag weer verder naar het zuiden te rijden.

    Safe travels en we spreken elkaar.
    Grtjes Frank en Hilde

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.