Vrij en blij

Heerlijk reizen en leven zonder plan!

Wij krijgen er geen genoeg van, dus……

| 2 reacties

Posted from Moab, Utah, United States.

Nog een keer het Arches National Park vandaag. Die steenmassa’s zijn zo ontzettend indrukwekkend.

 

 

Dan rijden we een stukje langs de Colorado River om te zien of er “rafters” zijn. De rivier is niet zo wild als die in het voorjaar was toen we hier de vorige keer waren, dus het raften is nu ook minder spectaculair.

 

  maar het is een oase van rust.

En dan thuis de airco aan (want het was 36 graden binnen) en achter de buis! Tweede dag van de Ryder Cup in Medinah, Illinois. De USA staat nu nog voor met 10 punten tegen 6, maar morgen worden de singles gespeeld en wij kijken!

 

 

2 reacties

  1. Ooohhhh wat is Utah toch mooi en wat hebben jullie een prachtig weer. Wij zijn ook weer in Arches dit jaar geweest en ook al jaren eerder toch blijft het een super mooi gebied om heen te blijven gaan, elke keer staat de zon weer anders en geeft dat andere kleuren. Blijf lekker genieten en houd ons op de hoogte.

    Heel veel groetjes Frank en Hilde

  2. Your photos are beautiful! Thanks for sharing them with us! Keep enjoying the US as you travel thoughout and I wish you fair weather always.

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.