Vrij en blij

Heerlijk reizen en leven zonder plan!

Er zijn vele wegen die leiden naar??? De Arches in Moab!

| Geen reacties

Posted from Moab, Utah, United States.

In the middle of no where rijden we vanuit Colorado de staat Utah binnen. En ja….daar is een mobiele Drugs Controle!

Omdat we de Colorado River nog even willen volgen, besluiten we de route naar Moab te rijden over de smalle, kronkelende weg langs de rivier. Highway 128. Dus met het motor home en aangehaakte Jeep. Inspannend voor Wim, maar schitterend, nog meer omdat je hoog zit.

 

We hebben een week geboekt op de campground in Moab. We waren hier in het voorjaar van 2010 maar het is absoluut geen straf om nog meer van deze omgeving te zien. Dus zijn we vandaag het Arches National Park in gegaan.

 

En daar zijn de “Three Gossips” en “Balanced Rock” nog steeds.

 

 

 

Natuurlijk gaan we ook weer even naar de “North” en de “South Window” en “Turret Arch”en “Double Arch. Het is absoluut drukker in het park dan in mei in 2010, ook op de trails. We lopen nu niet helemaal naar Delicate Arch maar gaan vanuit Cache Valley naar het upper Delicate Arch viewpoint.

  

    Wouw!!

Dan lopen we tussen deze steenmassa door naar de “Sand Dune Arch”

 

 

  en die kleuren zijn gewoon echt zo!

Heerlijk om een week in deze omgeving te zijn, op 28 september buiten te kunnen ontbijten met dit uitzicht.

 

 

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.