Vrij en blij

Heerlijk reizen en leven zonder plan!

Show-time!

| Geen reacties

Posted from Branson, Missouri, United States.

Op de “Shepherd of the Hills Fish Hatchery” worden elk jaar 1,125,000 regenboog forellen gekweekt. Die kerels knijpen in elke vis om te zien of deze al eieren heeft, onvoorstelbaar. Eieren en sperma worden in grote bakken vermengd en ja….zo gaat dat! Als je gaat vissen mag je maximaal 4 van deze vissen vangen.

 

 

En hoe vind je dit aparte dier? Een Alligator Snapping Turtle.

We zijn in een dorp vol muziek. Vandaag hebben we kaarten voor  de show van de “SIX”

Amerikanen halen voor de show een grote beker drinken en een bak met popcorn. Weet je, het is gewoon vreselijk leuk om een keer te beleven, ook al is het qua muziek niet helemaal het a capella dat wij graag horen, alhoewel er best leuke stukken bij zitten.

 

In de pauze wordt er allerlei gein uitgehaald met het publiek via de beeldschermen aan de zijkanten.

Er wordt afgesloten met filmbeelden van de reeds overleden moeder van deze 6 (van de 10) broers, een applaus voor de vader die in de zaal was, stilte voor de slachtoffers van Nine-Eleven en het lied “God bless America”. Het is een heel bijzonder sfeertje…….

 

Hoe zouden ze toch weten wat god allemaal vindt en niet vindt?

Als we weer op de “strip” rijden vinden we dit theater qua gebouw ook nog de moeite waard.

“s Avonds worden we als “VIP’s” naar het Clay Cooper  Theater gebracht.

 

 

Een schitterende vrolijke avond, leuke country muziek, een leuke show, waar 20 mensen aan meewerken, en heel veel ongedwongen humor. Clay Cooper benadert mensen in het publiek op een heerlijke ongeforceerde manier. Ook hier wordt na de pauze de ernstige, maar wel mooie noot ingezet. Een “song” over zijn gezin, met filmbeelden op de achtergrond, vervolgens de gospel, want geloven doen we allemaal hier, en natuurlijk ook een door zijn vrouw geschreven ode aan Amerika. Het is echt een heel bijzonder volk, dat zich in geloof en in vaderlandsliefde zeer verbonden weet.

Eenmaal weer thuis zijn we natuurlijk even het internet op gegaan om de verkiezingsuitslag te zien. Dank je wel, Esther en Sergio, dat jullie voor ons hebben gestemd. Rest ons alleen Mark Rutte succes te wensen met het sluiten van goede compromissen , zodat zijn ploeg straks 4 jaar achter elkaar kan regeren.

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.