Vrij en blij

Heerlijk reizen en leven zonder plan!

Gewoon om te snoepen….

| Geen reacties

Posted from Vassar, Michigan, United States.

Die Ella, ziet mij een kus geven aan Wim. Kijkt echt zo van: “Hoe werkt dit? Wat gebeurt hier?” En dan steelt ze de show! Speelt op de mondharmonica, zingt een liedje, blazend op haar hand en gaat tot slot ook nog in haar handen klappen en zwaaien.

Wat zijn kinderen toch bijzonder!

 

 

Op een tochtje komen we door Frankenmuth. een Duits oord. Het is toch wel grappig als je ziet dat er her en der een poging wordt gedaan om de “roots” van de mensen een gezicht te geven. Iedereen roept hier ook gelijk waar zijn ouders en/of grootouders vandaan kwamen. Dus je ziet Poolse, Noorse, Ierse ….echt van allerlei invloeden in bepaalde streken. Hier dus Beiers.

 

 

Hier, op de website van Carroll en Dwight ( fulltimers uit Colorado) kun je meer lezen over deze covered bridges

Wij hebben ons gestort in de Fudge. Hier in Michigan zien we enorm veel van deze winkeltjes. En de “peanutbutter” is lekker!

 

Op de weblog is al eerder iets te zien geweest over Kerst. Maar dit slaat alles. De grootste Kerstwinkel van de USA, het hele jaar open. Ondanks dat we niets hebben met al deze versierselen gaan we even kijken. Hoe kun je de “Kerst” in huis halen volgens de Amerikanen. Zo?

 

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.