Vrij en blij

Heerlijk reizen en leven zonder plan!

I’m going to Graceland, Memphis, Tennessee…..

| 1 reactie

Posted from Memphis, Tennessee, United States.

We beginnen deze dag met het Mud Island in Memphis, waar je langs de hele Mississippi  ,op schaal uitgezet op de grond, kunt lopen. Van de bron in Itasca Lake, Minnesota (we waren daar in 11 juni 2011, Kijk maar op de website bij rivieren, 10.000 meren in Minnesota!) tot aan de Golf van Mexico.  Geen raderboten gezien. Wij lopen over de boardwalk naar Mud Island. Je kunt ook met de monorail.

  

 

Ook geweldig leuk om in die Sun Studio te zijn waar Elvis zijn eerste “song” op heeft genomen. Gewoon een stukje muziek geschiedenis. De baker mat van Rock en Rol. Niet alleen Elvis, vele anderen met hem hebben daar hun muziek op de “record” gezet.

 

De jam sessie gemaakt op 4-12-1956 inde Sun Studio door Elvis Presley, Jerry Lee Lewis, Carl Perkins en Johnny Cash wordt het “Million Dollar Quartet” genoemd.

En natuurlijk naar Graceland. Ach we weten dat het een beetje veel persoonsverheerlijking is, maar toch apart om er te zijn.

  

 

 

 

Wie zwijmelde niet in de zestiger jaren op………….. “Are you lonesome to-night?

 

Eén reactie

  1. Hallo Puk, Wim,

    Wat heerlijk om jullie verhalen weer te lezen. Jullie hebben al een flink eind gereden. Leuk dat Memphis toch! Daar moet je écht geweest zijn. Mud Island geeft leuke herinneringen én natuurlijk Graceland. Mooie foto’s. Waardeloos dat jullie zoveel medebewoners hebben gehad, maar gelukkig geen muizen, althans dat nemen we aan. Wij zitten nu in the Rockies, even een paar daagjes minder weer maar totnutoe alleen maar zon gehad. We hopen volgende week in Banff weer zon te hebben. Veel groetjes en safe travels.

    Frank en Hilde

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.