Vrij en blij

Heerlijk reizen en leven zonder plan!

Mede-bewoners…….hoe leuk kan het zijn?

| Geen reacties

Posted from Opp, Alabama, United States.

1. Onder de grill van het motor home heeft een vogel zijn nestje gebouwd terwijl we het half jaar bij Anne en Jerome in de tuin stonden. Nu niet meer in gebruik, dus weg ermee.

2. We staan in het Frank Jackson State Park. Ineens zien we allemaal “sugar-ants” langs allerlei randjes lopen. We zien ze niet langs de leidingen, zoals water en electriciteit. Dat is meestal de weg hoe ze binnen komen. Dus wij met spuitbussen aan de slag. Onze buurman, “a local” komt ons een zak anti sugar-ants korreltjes brengen. Strooi ze maar om je motor home en je hebt geen last meer. Dus wij pakken een grote opscheplepel en gaan strooien. Komt hij een beetje lachend weer terug lopen: Gewoon met je handen strooien zoals je zaait! OK! Maar ja,die hele piepkleine miertjes zijn al binnen en zoeken al het eetbare, zelfs in je toetsenbord van de computer. Dus je begrijpt dat wij continu aan het uitroeien zijn. Nu zien we nog af en toe een verdwaalde.

Ontzettend aardig, voordat de buurman gisteren van de campground vertrok, kwam hij ons de rest van de zak korrels brengen voor een volgende keer.

3. We staan buiten. Wim hoort een hard gezoem achter het rooster dat de aanzuigopening is van de koelkast. Hij maakt het open. Schijnt in het vak met een zaklantaarn…..en ja, daar zijn onze volgende mede-bewoners. Een soort bij met hele grote vleugels. Die hebben daar al een heel groot honing raat gemaakt. Hoe dol we ook op honing zijn, we hebben hen toch maar uit huis gezet.

 

Hoe leuk kan het zijn?

Van 31 graden, vochtig warm weer, zijn we nu naar 21 graden. Vannacht is het gaan onweren en hevig regenen vanaf 1.00 uur tot 15.30 uur continu. We willen afhaken, want we gaan naar een dealer in DeFuniak Springs voor de reparatie van ons zonnescherm. In de stortregen! Wim wil een jas enz. aantrekken. Maar volgt dan toch mijn advies op om gewoon in zijn zwembroek te gaan afhaken. Geweldig, dat heeft toch niemand bedacht dat hij dat gewoon zou doen?

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.