Vrij en blij

Heerlijk reizen en leven zonder plan!

Kaart lezen…….Puk!

| Geen reacties

Posted from King Kirkland, Ontario, Canada.

Bij Port Huron, Michigan gaan we over een mega hoge brug Canada in en zijn voor het eerst in Ontario! We vinden een campground even voorbij London!

 

De volgende dag gaan we zo’n150 kmrichting de Niagara Falls. Na ongeveer100 kmmis ik een afslag. OK, dan de volgende. Daardoor komen we om ½11 ineen “zwarte zaterdag” stroom vanuit Toronto richting Niagara Falls. Blijkt dat er op de Skyway (een grote brug die oost en west verbindt) een ongeluk is gebeurd.

 

Stom van mij, dat ik die eerdere afslag heb gemist! Wim: pakt de cd van Willy Nelson…On the road again, en zo genieten we in de file ruim een uur van deze muziek. En van de aalscholvers!

Weg afgesloten en al het verkeer  ( 5 baans) wordt een afslag opgestuurd. Zonder verdere aanwijzingen. Tja, en nu zijn we verdwaald………Je wilt het op de kaart niet zien hoe we tenslotte na 3 ½ uur op de campground terecht zijn gekomen. Puk, stom en een beetje hulpeloos, moedeloos en radeloos. Wim, super veel geduld, gewoon blijven doorrijden en opletten in dit mega drukke verkeer en met een houding: Het is zoals het is!

Toch gaan we dan ook later vanmiddag nog even naar het Welland kanaal, onderdeel van de St. Lawrence Seaway, die Lake Erie met Lake Ontario verbindt. Zeven sluizen zorgen dat schepen binnen11 km100 meterworden gelift.

Weet je…..ik heb in Nederland geprobeerd deze kopjes (van Geertrui) te verkopen via marktplaats. Wellicht hebben ze nu voor ons een andere waarde?

 

 

 

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.