Vrij en blij

Heerlijk reizen en leven zonder plan!

Deze reis alweer onze laatste plek……….Opp, Alabama

| Geen reacties

Posted from Opp, Alabama, United States.

Van Carrabelle naar DeFuniak Springs.  Volgens het verhaal zijn er twee natuurlijk ronde meren op de wereld. Hier en 1 in Zwitserland, maar op het internet kan ik dit niet bevestigd vinden. Maar goed, het is mooi en de gebouwen rondom het meer zijn echt schitterend.

 

Zaterdagavond krijgen we via de tv een waarschuwing voor een “ severe thunderstorm”. Nu dat was het ook wel. We staan midden in het heftige gebied in Walton County. Gelijk gaat ook de “tonado watch” draaien. We vinden het allebei best even erg heftig, maar gelukkig gaat ook deze ellende gewoon weer aan ons voorbij!

Vanmorgen zijn we naar Frank Jackson State Park in Opp, Alabama gereden. In dit State Park hebben we een “full hookup” “wifi” en “cable”. En zon! Dat is wel heerlijk zo’n weekje voordat we terug gaan, omdat we toch een aantal dingetjes nog even willen regelen. We gaan een paar cilinders van de sloten van de storagevakken vervangen, we gaan een paar day/night shades repareren. We zijn nog steeds op zoek naar een nieuwe knop voor het fornuis enz. Allemaal van die prutsdingetjes, die je toch wel even wilt doen voordat we het geheel weer in de tuin van Anne en Jerome in Andalusia, Alabama zetten.

 

 

Ann en Jerome lunchen bij ons en genieten mee van deze schitterende plek.

                                                                                                      Spijkerbroek en rode trui…is dat de dresscode?

 

 

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.