Vrij en blij

Heerlijk reizen en leven zonder plan!

Voor ons nieuw……..

| Geen reacties

Posted from De Leon Springs, Florida, United States.

Enthousiast als we zijn geworden van de Blue Spring, zijn we vandaag naar DeLeon Springs State Park gegaan. Was dus helemaal niet zo bijzonder. Je kunt er wel zwemmen in de bron, maar verder is het meer kermis. Een restaurant waar je 1 ½ uur zou moeten wachten voordat je aan de beurt bent om je eigen pannenkoeken aan tafel te bakken. Duidelijk, dat we dat niet hebben gedaan.

 

Leuk met twee rangers staan praten, die ons vertellen dat deze vogel een Anhinga is.

 

Daarna treffen we de Blue Knights, een groep motorrijders, die samen een tocht maken. Het ziet er allemaal niet uit, maar dat doet er niets toe. Het grappige is, dat je heel gemakkelijk even met hen kan lachen en praten.

Weer iets geleerd:

Blue Knights zijn “oud” politie mensen

Red Knights zijn “oud” brandweerlieden

Green Knights zijn “oud’ militairen

Ook zo anders:

Er zijn hier heel veel Canadezen van de Oostkant van Canada. “Frans” sprekenden, nou ja, Frans…….het is niet te verstaan. Hun Engels is ook heel lastig te verstaan. Zij wonen 6 maanden hier om te overwinteren. Velen hebben deze vlag hangen.

Wij praten met Kimberly, de manager van deze campground. En vanuit onze gedachte vragen we haar: “ Hebben die Canadezen deze vlag om jullie, Amerikanen, te “pleasen”?

“No, it is more a matter of “respect”. Er wordt hier echt veel meer vanuit het goede van de mens gedacht.

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.