Vrij en blij

Heerlijk reizen en leven zonder plan!

BIG BOYS TOYS

| Geen reacties

Posted from Brawley, California, United States.

Een schitterend mega groot gebied met Sand Dunes, de Algodones Dunes, noord oost van Yuma.

Je weet niet, wat je meemaakt. Het hele gebied staat vol met mensen (echt duizenden),  die met een trailer (caravan) en een trailer om karretjes op te zetten kamperen in dit gebied. Zij zijn daar dan een hele vakantie aan het racen door die duinen. Het is een enorme hype. Mensen hebben speciale kleding aan. Amuseren zich kostelijk. Er is geen water, geen elektriciteit, dus iedereen voorziet in zijn eigen behoeften. Wordt er dan wel gedoucht na  een dag racen door het zand? Geen idee.

Je zwart water tank moet je dan tegen betaling dumpen, meestal is er een voorziening bij een tankstation.

Wij moesten dat overigens ook doen, voordat we op deze camping mochten staan. Het bleek, dat zij hier een septic tank hebben en dat wij spul in onze tank hadden, dat giftig is. Weer wat geleerd. We weten nu waar we op moeten letten als we “blauw” kopen voor de afvoertank.

 

 

 

Natuurlijk zonde van dat prachtige gebied!

Maar het zijn wel duizenden, echt duizenden, die hier kennelijk veel plezier aan beleven.

En wellicht waaien die duinen met een flinke storm weer gewoon mooi in vorm?

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.