Vrij en blij

Heerlijk reizen en leven zonder plan!

Wat je toch allemaal doet als je op vakantie bent…

| Geen reacties

Posted from Yuma, Arizona, United States.

Iedereen hier heeft het over de oude historische gevangenis  Yuma Prison.(1876 tot 1909).  Dus zijn we gaan kijken en het was toch eigenlijk wel bijzonder.

 

Toen dachten we naar een markt te gaan van Indianen, maar we kwamen bij het “Centre of the World”  Ook weer zo bijzonder. Een kerkje (niet gekoppeld aan een bepaald geloof)  boven op de berg, ervoor enorme marmeren blokken waarop allerlei informatie staat. De gevallenen in de Korea oorlog maar ook de geschiedenis van California en Arizona en de ontwikkeling van vliegtuigen. In de piramide zou je in het centrum van de wereld zijn. Eigenlijk een enorm monument, waar mensen heel veel informatie krijgen.

 

 

 

Die markt(hof) hebben we uiteindelijk ook gevonden maar dat geheel lag erbij alsof het al jaren gesloten was. Toen we het aan security mensen vroegen: Nee hoor, maar het is vakantie. Maandag gaat het weer open. Ja, dan zijn wij al weg.

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.